2777
2789
عنوان

دعوا با معلم

250 بازدید | 26 پست

نمی‌دونم کی آخه این فرهنگ رو را انداخته که حتما باید چون معلم بزرگتره بهش احترام گذاشت 

بله احترام به بقیع آدم ها واجبه 

اما نه برای اینکه طرف بزرگتره

برای اینکه حق مسلم هر انسانی هست 

معلم هم یه آدمه مثل بقیه آسمون دهن وا نکرده که 

اگه بی احترامی بکنه باید تاوان پس بده و حد و حدودش رو رعایت کنه‌.

کلا این فرهنگ اعتراض و انتقاد از کسی که قدرتش بیشتره تو ما شکل نگرفته همینه که ما هیچ وقت دموکراسی حقیقی نداریم.

معلمت چیکارت کرده؟

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم کسی نگفته معلم چون بزرگتره باید بهش احترام گذاشت

چون شماازش درس یاد میگیری اتفاقا براهمینه باید احترام بزاری!

حالا تو دانشگاه کلی استاد هس که از خود دانشجو ها کوچیک ترن.پس دانشجو ها بپرن بهش؟

اگر اون بی احترامی یا بدی کرده شما بااحترام حرف و نظرتو بگو.

بله درسته ما نباید از دموکراسی صحبت کنیم چون اصلا بلد نیستیم باهم حرف بزنیم و به نظر هم احترام بزاریم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

از دموکراسی فقط اسمش مونده از همون اولم تو هیچ جا چیزی به اسم دموکراسی وجود نداشت 

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

اگه دانش اموزا از معلمم نترسن پس از کی بترسن؟

از پدرومادر که نمیترسن لااقل خوبه یکی باشه بچه حساب ببره ازش.

من راضی ام چون وقتایی که بچم درس نمینویسه یا نمیخونه میگم به معلمت میگم اونم میاد انجام میده

درخواست دوستی ندین

من خودم دبیرم ولی کاملا با صحبت هات موافقم

چون خیلی بین همکارا می بینم که به بچه ها بی احترامی می کنن یا وقتی عصبی میشن به بچه ها فحش میدن

من فوق العاده از این کار متنفرم و به نظرم این دبیر خودش احترام خودشو از بین میبره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

یه بار ناظم مدرسه و مدیر البته دهنشونو باز کردن هرچی تونستن به من گفتن هرچی تونستن.. حرفایی که هیچ کدوم حق من نبودن و به خدا واگذارشون کردم

خلاصه فقط واسه اینکه بابت کاری که نکردم ازشون عذرخواهی نکردم، اخراجم کردن.. حالا تو فکر کن اگه دعوا میکردم باهاشون چی می شد... هعی متنفرم ازشون 

عزیزم کسی نگفته معلم چون بزرگتره باید بهش احترام گذاشتچون شماازش درس یاد میگیری اتفاقا براهمینه باید ...

کسی هم نخواست با بی احترامی جواب بده.😐

یه جوری میگی انگار محض رضای خدا داره درس میده بخاطرش پول میگیره. 

چون داره بهت درس میده اجازه داره بهت توهین کنه؟ خیلی منطقی بود واقعا 

من چی میگم منم همین رو میگم که احترام ربطی به سن و سال نداره. حرف خودم رو به خودم برمیگردونی؟

عزیزم کسی نگفته معلم چون بزرگتره باید بهش احترام گذاشتچون شماازش درس یاد میگیری اتفاقا براهمینه باید ...

ولی من بیشترِ مواقع بهشون حق میدم که از بچه ها عصبی شن یا داد بزنن،فک کن سرو کله زدن با ۲۰_۳۰ تا دانش اموز خیلی سخته.

ما خودمون از پسِ یکی دو تای خودمون برنمیایم اونوقت معلم بیچاره باید این همه دانش اموزو مدیربت کنه و تازه بهشون درسم یاد بدهاین وسط ازش حساب هم‌نبرن دیگه نور علی نورِ.

به نظرم بچه هاتونو پرو بار نیارید که به معلما بی احترامی کنن،شما خودتون نمیتونین یک ساعت جای معلم باشین.

درخواست دوستی ندین

اگه دانش اموزا از معلمم نترسن پس از کی بترسن؟از پدرومادر که نمیترسن لااقل خوبه یکی باشه بچه حساب ببر ...

اصلا فهمیدی من چی میگم؟ بی احترامی کردن به دانش آموز توهین کردن به شخصیتش! 

اینا فرق می‌کنه با اون چه که شما میگی ..

یه بار ناظم مدرسه و مدیر البته دهنشونو باز کردن هرچی تونستن به من گفتن هرچی تونستن.. حرفایی که هیچ ک ...

واقعا آفرین به این جسارت و شخصیت مستقلت 🤌

آدم کیف می‌کنه وقتی میبینه جلوی بی عدالتی سر خم نمیکنی.