2777
2789

Yes.

Do you want to talk to me?

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
I learne in a english class with a very good teacher.

You have a grammatical error.

I’ve learned in an English class.

Or

I’m learning in an English class.

در یک کلاس انگلیسی یاد گرفته ام، یا، دارم یاد میگیرم.

.

Your teacher 🤨🤨🤨🤨🤨

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

You have a grammatical error.I’ve learned in an English class.OrI’m learning in an English class.در ...

البته کلاس انگلیسی هم درست نیستا، در انگلیسی میگن

English school/ institute .

I would like to speak English but I don't know where to start. My sister and brother live abroad but ...

Hoommmmmmm🤔🤔🤔🤔🤔

Let’s see!

Do you need someone to talk to?

Why you don use from artificial intelligence ( ai)?

As/like Pi, gipi, and so on?!

نمی‌دونم نی نی سایت من اشکال داره یا برای همه. کلمه های انگلیسی ام پس و پیش میشه یا کلمه رو سایت تغییر میده، دق میده ۲ تا جمله بنویسم.

یه نَمه🤣🤣

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز