ezm1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1126 عنوان هزینه ی مهد کودک 86 بازدید | 6 پست من هزینه یک ماه رو داده بودم ولی فقط دو هفته بچم رفت مهد الان بقیشو پس میدن؟ یا میزارن دو هفته از ماه بعد رایگان بره؟ 1404/04/25 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1326 سلام ببخشید چقدر ماهیانه دادیدکدام استان دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 9229 نه پس میدن، نه ماه بعد رایگان میکنن نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
سارای_وقت_تلف_کن عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3443 هیچ کدوم معمولا میگن کلاس دایر بوده وقتی نیومده مسوولیت با خودتونه با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.