2777
2789
عنوان

چکار کنم😕

36 بازدید | 5 پست

سلام 

تا آزمونهای شهریور یک ماه کمتر مونده دخترم هنوز نتونسته تصمیم بگیره رشتش انسانی میخواست بره تجربی ولی هنوزم میگه نمی‌دونم حفظیاتش خوبه ولی به شغل های انسانی علاقه ندارم برای همین سردرگمی چندتا از درس های انسانی افتاده ریاضیش حلیاتش زیاد خوب نیست میترسه بره تجربی نتونه دانشگاه قبول شه توروخدا بگید چکار کنم خیلی نگرانم دخترم کلاس دهم امسال میره یازدهم

توی تجربی ریاضی خیلی مهمه 

اما خب محتوا ریاضی توی انسانی نصف چیزیم نیست که تو تجربی ما میخونیم بنظرم بشینه منطقی فکر کنه یهو هیجانی تصمیم نگیره بعد بره تجربی پشیمون بشه

ما محتوا ریاضیو توی فیزیک هم داریم تا خدودی

و حتی توی شیمی هم به ریاضی و محاسبات قوی نیازه

امیدوارم که رشته ای که دوست داره پیداکنه

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

به نظرم طبق شغلی که علاقه داره انتخاب کنه چون کلا سه سال درس میخونه و بقیه ی زندگیش به شغل مورد علاقش میرسه

منم زیاد از درس های تجربی خوشم نمیاد ولی شغل مورد علاقم تو این رشتس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربی سه تا درسش نیاز به ریاضیات و تحلیل داره ریاضی فیزیک شیمی

زمین حفظیات

زیست حفظیات و مفاهیم

و اینکه فیزیک و شیمی کنکور تجربی اصولا نسبت به کنکور ریاضی سخت تره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کنکورش خیلی سخته؟ قبولیش چطوره

کنکور که کلا سخته اما خب وقتی مفهومی باشه سخت میشه افتاد رو دور بنظرم قشنگ فکر کنه 

تجربی توی سه تا درس نیاز به محاسبات قوی دارع

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد