2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام شرکت کنم. آفرین چه خوب خوندی سهمیه بومی داری؟ من سهمیه بومی ندارم اما ناچار بودم شرکت کردم

یکساله شروع کردم به خوندن چون بچه کوچیک دارم روزی یه ساعت بزور میخوندم باید ببشترازاینا میخوندم اصلا راضی نیستم..من سهمیه بومی ام دارم بله

سهمیه بومی به نظرم بسیار ناحق و بی انصافیه

نه عزیزم منم فک میکردم خیلی تاثیر داره.درنهایت اونی برنده اس که کتبی بیشتر ج داده باشه.خب منم الان دارم با کسی رقابت میکنم که تو شهرستان منه و داره..

من امتیاز بومی ندارم اما سه سال سابقه تدریس دارم و تاهل و دو فرزند اما بازم سهمیه بومی زورش بیشترهدر ...

خب شما وقتی مرکز استانارو بزنی با کسایی رقابت میکنی که سهمیه بومی ندارن دیگه مرکز استانا به هیچ کس سهمیه بومی نمیدن.شهرستان زدین؟

۲ نفر..امیدی ندارم

چون ی دور خوندی و خلاصه هم کردی احتمال داره قبول بشی 

فقط تو این دو هفته باقیمانده خلاصه هات رو بخون و تست بزن.

من شهر خودم نمیخواست اما شهر مجاور ۱۱ نفر میخواست که اونجا رو شرکت کردم . 

حالا نمیدونم اگر قبول بشم چی میشه؟ شوهرم انتقالی میگیره میاد؟ یا اینکه میشه مرخصی بگیرم یک سال؟ یا انتقالی ؟ 

خب شما وقتی مرکز استانارو بزنی با کسایی رقابت میکنی که سهمیه بومی ندارن دیگه مرکز استانا به هیچ کس س ...

مرکز استان نزدم فقط ۳ نفر میخواست! اما شهرستان دیگه زدم که ۱۱ نفر میخواست

اشتباه کردم پارسال مرکز استان مون ۹۳ نفر میخواست 

اشتباه کردم شرکت نکردم 

چون ی دور خوندی و خلاصه هم کردی احتمال داره قبول بشی فقط تو این دو هفته باقیمانده خلاصه هات رو بخون ...

هوف خواهر فقط میتونم بگم  خداکمکمون کنه..منم واقعا نمیدونم دارم چیکارمیکنم با دیدن ظرفیتای امثال هنوز تو شوکم و امیدی ندارم اکثرا سابقه تدریسیا امتیاز دارن.شما که غیردولتی درس دادی راضی هسی یکم نعریف میکنی چجوریه؟؟