2777
2789
عنوان

دعوا‌سه‌تا‌مرد🦦🎀🤣

133 بازدید | 9 پست

خب‌سیسیا‌سهشب‌پیش‌بود‌تقریبا‌من‌ساعت‌۳و۵۰‌دقیقه‌شب‌با‌صدا‌‌سه‌تا‌مرد‌بیدار‌شدم

مثلا‌ی‌جوری‌که‌نمیفهمیدم‌چی‌میگن‌ولی‌میفهمیدم‌دعواعه‌از‌خواب‌بیدار‌شدم‌بازم‌صدارو

میشنیدم‌پاشدم‌یکم‌دور‌و‌برم‌و‌نگا‌کردم‌صدا‌قطع‌شد‌و‌ساعت7‌صبح‌تونستم‌بخوابم‌‌دیشب‌هم‌

با‌حس‌اینکه‌یکی‌بغلم‌کرده‌از‌خواب‌بیدار‌شدم🦦🎀

حقیقتا‌میترسم‌سیسیا‌کسی‌تجربه‌داشته؟

آرهخلاصه ما که با ادبیم 

متنش زیادی داخله هم دیگس 

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کیبورد‌عبضی😂😔🎀

🔪یدونه بزن پسه کلش 

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

چیزمهمی‌نی‌زیادفکرتودرگیرش‌نکن‌یاشایدم‌جنی‌چیزی‌اومده‌توی خونتون‌ببخشیدکیبوردمنم‌انگارمشکل‌پیداکرده☹ ...

عاشق‌کیبوردتم‌اصن😂😔🎀

آرهخلاصه ما که با ادبیم