2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 24 پست
مشکلم دادن هزینه نیس. دوستم بچه اولشه و خودش درخواست داده بهش گفتن ۴/۵اما منم با اینک اجباریه همینو ...

بیمارستان خصوصی همینه دیگه طبیعی هم میتوای بیاری سه و خورده ای حدودا میگیرن چه برسه سزارین😣

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
بیمارستان خصوصی همینه دیگه طبیعی هم میتوای بیاری سه و خورده ای حدودا میگیرن چه برسه سزارین😣

آدم میخواد عمل کنه باید ی جای خوب باشه حالا قیمتش هر چی بشه. اما شنیده بودم واسه سز درخواستی هزینه بالاتره گفتم بپرسم ببینم جریان چیه شایدم دکترم پول میخواد

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهر شوهر من دومیشو بیمارستان دولتی رفت اولی سز بود با اینکه تفاوت سنی بچه هاش ۲ ساله ولی گفتن باید طبیعی باشه اگر نتونستی سز میشی خلاصه نصفه روز درد طبیعی کشید نتونست اونوقت سز شد . ولی اگر خصوصی بری مثله من که دومی هست و اولی سز شدم از همون اول سز ارین میشی . 

خواهر شوهر من دومیشو بیمارستان دولتی رفت اولی سز بود با اینکه تفاوت سنی بچه هاش ۲ ساله ولی گفتن باید ...

کدام بیمارستان رفت من اولی را سر بودم دومی را طبیعی می‌خوام قبول نمی‌کنند میگن باید سر بشی کجا رفته دکترشون کی بوده