سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی می دونه حتما راهنمایی کنه من خواهرم یک هفته پیش با آب جوش سماور سوخت رفتن به بیمارستان نزدیک خونشون اونا هم هیچی نمیدونستم پوستشو کندن بعدم گفتن کار ما نیست الان جای دیگه بستری هست کسی دکتر خیلی خوب تو زمینه ترمیم میشناسه معرفی کنه ممنونم
سلام خانم زرکوش خوبشون میکنن دکتر گیاهی هستن توی شهرستان شوشتر دارو هاشونم گیاهی
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=388441600]سلام خانم زرکوش خوبشون میکنن دکتر گیاهی هستن توی شهرستان شوشتر دارو هاشونم گیاهی [/QUOTEبیمارستان اولی پوستشو کنده یعنی از بدنش جدا کرده
دخترمن سوختگی داشت باابجوش .سوختگیش هم نسبتاشدید بود درجه ۲بود. ۳۵درصدم سوختگی داشت . پمادچشمی زدم براش و پمادسیفیکالت اَون الان خوب شده جاش خیلیییی کمه
[QUOTE=388441600]سلام خانم زرکوش خوبشون میکنن دکتر گیاهی هستن توی شهرستان شوشتر دارو هاشونم گیاهی [/ ...
بهشون پیام بده اینستا مطمئنن خوبشون میکنن
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم