2777
2789
عنوان

سوختگی شدید

91 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی می دونه حتما راهنمایی کنه من خواهرم یک هفته پیش با آب جوش سماور سوخت رفتن به بیمارستان نزدیک خونشون اونا هم هیچی نمی‌دونستم پوستشو کندن بعدم گفتن کار ما نیست الان جای دیگه بستری هست کسی دکتر خیلی خوب تو زمینه ترمیم می‌شناسه معرفی کنه ممنونم 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
سوختگی شدید
0
0%
ترمیم پوست سوختگی شدید
3
100%

سلام خانم زرکوش خوبشون میکنن دکتر گیاهی هستن توی شهرستان شوشتر دارو هاشونم گیاهی 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

من دکتر نمی شناسم

ولی تا هنوز زخم تازه س و سوختگی خشک نشده حتما ببرید تا جاش نمونه یا کمتر بمونه

یعنی اون روز های اولیه فرصت طلایی برا درمانه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=388441600]سلام خانم زرکوش خوبشون میکنن دکتر گیاهی هستن توی شهرستان شوشتر دارو هاشونم گیاهی [/ ...

بهشون پیام بده اینستا مطمئنن خوبشون‌ میکنن

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم