من نامزدم هنوز عقد نکردیم ولی نشون حالا وضعش خوبه بد نیست بعد خب هرماه برای لباس چیزی بخرم برام پول میزنه چون ایران نیست که مثلا باهم بریم بیرون چیزی خوشم بیاد بخره بعد من کتونی کلا از اول همیشه زیر ۴تومن نخریدم لباس اینام همیشه قیمتاش بالا بود قبل نامزدی مجردی منظورمع حالا مثلا براش کتونی فرستادم عکس گفتم خوشکله یانه گف اره قیمتش چنده گفتم مثلا ۴تومنه زیرش هم نوشته بود بعد خلاصه کف اره اگه اینجا بودی ست میکردیم گفتم تو اونجا بپوش من اینجا بعد گف نگران نباش منم خیلی کتونی و لباس زیاد میخرم این یعنی فک میکنه من پرخرجم ؟
به جای ۴ تا کتونی معمولی یدونه می گیره و تا مدت ها استفاده می کنه.
منم معمولا همین کار رو می کنم.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
[QUOTE=388441262]پول کتونی و زد برات؟؟[/QUOTبرام خودش روز قبل واریز کرده بود پول ولی خب من نگفته بودم پول بزن خودش میزنه بعد شبش عکس کتونی دادم بش پولی که زده بود هم پول کتونی درمیومد اضافه هم میومد چیز میز بخرم
[QUOTE=388441378]خونه بابا فرقی با خونه خودت ندار؟ [/QUOنه فرقی نداره چون من اگر قرار بود مراعات کنم قطعا مراعات پدرم رو میکردم وقتی نکردم پس شوهر دیگه که هیچ
مرسی . اون میزنه پول ولی خواستم مثلا دستش بیاد هزینه هام چجوریه یکی مثلا کتونی ۸۰۰تومنی میخره میخواستم فقط بدون چه قیمتی میخرم لباس مباس که مثلا اگه خسیسه یا نمیکنه همچین هزینه هوایی همین الان تا عقد نکردیم مثلا متوجه بشه شاید زن پرخرج نخواد مثلا