2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم

83 بازدید | 14 پست

مامانا به نظرتون بارداریه به علاعم هم ممکنه؟؟

ماه قبل ده روز بعد از تخمک گذاریم در حد چند ساعت لکه بینی صورتی و کم داشتم و سه روز هم تاخیر داشتم ....بعد چند نفر گفتن اینطور که شده اقدام کنی ماه بعد حتما بارداری

بعد الان دو روزه که تاخیر داشتم هیچ علاعمی هم ندارم فقط ببخشید ترشح آبکی مایل به زرد 

یک هفته پیش هم زیر شکمم خفیف درد میکرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه ی همه ی علائم بارداری رو داشتم حتی روز تخمک گذاری کامل فهمیدم الان یه هفته از موعدم میگذره ولی پریود نشدم صبح بی بی زدم منفی بود ،

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

من همه ی همه ی علائم بارداری رو داشتم حتی روز تخمک گذاری کامل فهمیدم الان یه هفته از موعدم میگذره ول ...

ای وای عزیزم😓منم میترسم بزنم و منفی باشه یه ساله ده روز به پری منتظر میمونم موعدم شه بدون تاخیر پریود میشدم حالا الان خیلی میترسم بزنم بد بخوره تو ذوقم

ای وای عزیزم😓منم میترسم بزنم و منفی باشه یه ساله ده روز به پری منتظر میمونم موعدم شه بدون تاخیر پری ...

من که دیگه امید به بارداری ندارم 🥺

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

انشالله زود زود دامنت سبز بشه🥹

متولد ۸۲ هستی؟۲۲سالته