2777
2789

برای منکه پدر جونم پدر عمرمه پدر دین ایمونم پدر.با هیچی عوضش نمیکنم البته تا ما خودمون پدر مادر نشیم سخته راجب پدر مادر بودن قضاوت کنیم الان بابای من سواد نداره ما سه خواهر کارای حقوقو همشو انجام میدیم منکه اگه بابام بزنه یا مامانم بزنه تو گوشم صورتمو میارم جلو میگم یکی دیگه بزن قدرشونو بدونین حتی پدر معتاد میارزه به هزاران شوهر خوب .من از دعای خیرشون به همه جا رسیدم.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای منکه پدر جونم پدر عمرمه پدر دین ایمونم پدر.با هیچی عوضش نمیکنم البته تا ما خودمون پدر مادر نشیم سخته راجب پدر مادر بودن قضاوت کنیم الان بابای من سواد نداره ما سه خواهر کارای حقوقو همشو انجام میدیم منکه اگه بابام بزنه یا مامانم بزنه تو گوشم صورتمو میارم جلو میگم یکی دیگه بزن قدرشونو بدونین حتی پدر معتاد میارزه به هزاران شوهر خوب .من از دعای خیرشون به همه جا رسیدم

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

قدرشو بودن.باید خوشحال باشی که میتونی کاری براش انجام بدی

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.