2777
2789

نظری ندارم. هر کسی یه عقیده ای داره و به منم آسیبی نمیزنه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول ندارم به نظرم بچه روزی شو با خودش میاره

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

قبول ندارم به نظرم بچه روزی شو با خودش میاره

امروز ی خانمی تاپیک ک یه زن و ۳ تا بچه کوچیک دید ک ت آشغالا دنبال غذا بودن! و پسر ۲ سالش لخت بود و پشتش زخم و آلتش زخم و داغون.

خب روزیش کجاست؟

اولا اینکه اکه مسی میخواد مهاجرت کنه بله بهتره که بره و بعد بچه دار شه

بعدشم دوست عزیزم کی گفته اقتصادمون بده؟

اکه بد بود که این همه آدم هر روز میلیارد ها تومن در نمیآوردن

اولا اینکه اکه مسی میخواد مهاجرت کنه بله بهتره که بره و بعد بچه دار شهبعدشم دوست عزیزم کی گفته اقتصا ...

طبق امار خود دولت اکثر مردم زیر خط فقرن

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

نظری ندارم.چون فکر میکنم هرکسی شرایط زندگی خودشو بهتر میده.به کسی ربط نداره کی بچه دار میشه یا اصلا بچه دار میشه یا نه؟۱ بچه داره یا۴ بچه

هیچ کدوم به کسی ربط نداره.و خود ادم با توجه به شرایطش تصمیم میگیره چه راهی رو پیش ببره..

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
امروز ی خانمی تاپیک ک یه زن و ۳ تا بچه کوچیک دید ک ت آشغالا دنبال غذا بودن! و پسر ۲ سالش لخت بود و پ ...

اینو از خودم نمی‌گم از یک منابع در آوردم 👇👇👇👇👇👇👇

رزق و روزی امری یک طرفه نیست، بلکه دو طرفه است، اگر یک طرفه می بود و فقط خداوند بدون دخالت بشر آن را بر عهده گرفته بود بله این توقع درست بود که چرا خداوند به وظیفه اش عمل نکرده است، اما وقتی قرار است از یک طرف فاعلیّت باشد و از طرف دیگر قابلیت، یعنی یک افاضه فیض کند و دیگری آن را کسب کند دیگر نمی شود یک طرف را مقصر دانست.

اینکه خداوند فرموده است رزق تمام مخلوقات و موجودات به دست من است به معنای انکار اسباب و علل نیست، بلکه اتفاقا خداوند فقط از طریق اسباب و علل اراده اش را محقق می سازد:

«أَبَى اللَّهُ أَنْ يُجْرِيَ الْأَشْيَاءَ إِلَّا بِأَسْبَابٍ فَجَعَلَ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ سَبَبا»؛ خداوند ابا دارد از اینکه امور را جز از طریق اسبابش جاری سازد، پس برای هر چیزی سببی قرار داد.

بنابراین موجودات از هر طریقی که رزق به دست آورند از جانب خداوند محسوب میشود، نه اینکه اسباب و علل نفی شوند

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

خب ولی خیلیا هم درآمدای بالا دارن چطور اونا دس پولدار شدن؟تلاش کردن پس شما هم تلاش کتید

خیلیا اقلیت هستن 

کلمه خیلی درست نیست وقتی طبق آمار اکثریت زیر خط فقر هستند

پس از قید خیلی استفاده نکنید

اکثر مردم ایران دارن تلاش میکنن

چند شغله دارند کار می‌کنند

به مردم حس ناکافی بودن و تنبل بودن ندید

همون میلیاردی که دارن در میارن ۱ هفته بعد بی ارزش تر شده

چون دارن رو تردمیل درجا میزنن

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

خیلیا اقلیت هستن کلمه خیلی درست نیست وقتی طبق آمار اکثریت زیر خط فقر هستندپس از قید خیلی استفاده نکن ...

هنوزم میگم خیلی چون ۸۰ درصد آدمایی که اطافم میشناسم چه دوست چه فامیل در آمدشون خوبه و تلاش کردن کلی