2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پتفورمین واسه افراد دیابتیه و کارش تنظیم قندخون بدنه. و کار دیگش کمک به تخمک گذاری و جلوگیری از تشکی ...

نمیدونم اخه سونو رفتم فولیکولم ۱۰بود دکتر داد سرچ‌ کردم نوشته‌بود واسه تخمک گذاری

ببین عزیزم من تحرک شوهر داغون بود حساب کن پنجا درصد بدوون حرکت بود پنجا درصدشم بیست درصد خوب بیست پن ...

من خرنوب هم شنیدم کدوماش بهتره؟؟؟ عزیزم ایشالا ک زود باردار میشی

من خرنوب هم شنیدم کدوماش بهتره؟؟؟ عزیزم ایشالا ک زود باردار میشی

خرنوب هم خوبه گلم سعی کن دوتاشونو باهم بگیری هم خرنوب هم گرده نخل و جینیسینگ راسی ژل رویال هم خیییلی خوبه اگ اصلشو گیر بیاری

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اره واسه تخمک هم هست

عزیزم عکسی ک فرسادی فقط تعدادشونو من میبینم تحرک ک ننوشته دیگ ورقه ای چیزی نداره غیر از این راسی عفونتم داره شوهرت اخه گلبول سفید توی اسپرماش بوده حتما یه دکتر برو ک برا عفونتش دارو بده

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نمیدونم اخه سونو رفتم فولیکولم ۱۰بود دکتر داد سرچ‌ کردم نوشته‌بود واسه تخمک گذاری

اره درسته. منم میخوردم 

معمولا وقتی دارو تخمک گذاری میدن متفورمینم کنارش میدن یه وقت کیست تخمدان نزنی

نه فقط همین هست .باید بریم دکتر ارولوژی. یعنی خوب میشه؟؟؟

اره عزیزم چرا ک ن اصلا نترس😍انشالله ک بزووودی باردارشی