2777
2789
عنوان

کفش یا شلوار؟مساله این است....😅

782 بازدید | 29 پست

بچه ها من هرسال موقع خرید دچار دوگانگی شدییییید میشم که اول شلوارمو با مانتوم ست کنم بعد کفش بخرم یا کفشمو بخرم بعد برم شلوار رو پرو کنم ببینم بهش میاد یا نه.بیشتر وقتا هم گند میزنم😆😤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از عنوانت خندم گرفت😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

به ترتیب

مانتو

شال

شلوار

کفش

کیف

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
چه دو راهی وحشتناکی😢

باور کن یکی از بدترین دوراهیاس واسم.مثلا پارسال اول رفتم شلوار خریدم بعد هرچی دنبال کفش مد نظرم گشتم گیرم نیومد آخر سر یه کفشی خریدم که اصلا شلوارم روش خوب نیفتاد نتونستم بپوشمش کلی حرص خوردم

من کیف و کفشوبا هم ست میکنم مانتو شلوار با هم البته مانتو شلوار ی رنگم نمیگیرم اما رنگی برمیدارم ک ب هم بیاد

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
من کیف و کفشوبا هم ست میکنم مانتو شلوار با هم البته مانتو شلوار ی رنگم نمیگیرم اما رنگی برمیدارم ک ب ...

منم.خب مانتوهام یکیشون عنابیه یکیشون سبز زیتونی.چه شلواری بگیرم؟

2790
2778
2791
2779
2792