2777
عنوان

یه سوال بانکی

218 بازدید | 15 پست

اگه یه نفر ضامن بشه و قسط عقب افتاده باشه و بانک شکایت کنه حسابای ضامن رو مسدود میکنن؟

چون صاحب حساب معرفی به بانک داشته یه ضامن بوده

مبلغ وام هم 100 م 

سوال من اینه اگه حساب ضامن مسدود بشه چکار باید کرد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساب ضامن بسته میشه و از ضامن پول برداشت میشه بعنوان قسط 

ضامن باید بره شکایت کنه از وام گیرنده 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم گفتمولی بانک شکایت کرده دادگاه حساب رو مسدود میکنه

بله مسدود میکنه و حق برداشت هم دارن بعنوان اقساط وام 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بانک ملی هستششما میدونید قسطش چنده؟

ن عزیزدلم 

ولی اینو میدونم ک برادرم ضامن وام ازدواج ی نفر شده و اون آقا قسط نمیده وحسابشو مسدود کردن  بنده خدا برادرم رفته شکایت کرده حکم جلب گرفته و الان هم تو دردسر افتاده 

ضامن شدن همین مکافات رو داره 

بدیش اینه حسابای بانکای دیگه هم بسته میشه

ن برادرم حسابای دیگه ش فعاله فقط حسابای ملی رو بستن چون حقوقش ملی واریز میشه  

حکم جلب ضامن؟

ن حکم جلب وام گیرنده 

ترسیدم

عزیزم برادرم رفته شکایت کرده وکیل گرفته(البته وکیل داییمه ولی اونم حق الزحمه میخواد دیگه مفتی ک نیومده)

عزیزم برادرم رفته شکایت کرده وکیل گرفته(البته وکیل داییمه ولی اونم حق الزحمه میخواد دیگه مفتی ک نیوم ...

اینو میدونم  عزیزم

گفتی حکم جلب ترسیدم یع لحظه که حکم جلب ضامن رو بگیرن

بدهی وام گیرنده پرداخت میشه حساب ضامن از مسدودی در میاد

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک