2777
2789
عنوان

بی بی چک منو ببنید . خانماییکه آمپول زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3408 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمپول hcg رو برا چی میزنین؟

مرسی فدات 

بیا برات از نت گرفتم 

اچ سی جی یک هورمون در بدن است که تکامل نرمال یک تخمک را در هر تخمدان زن حمایت میکند و باعث تحریک آزاد شدن تخمک از تخمدان در طول تخمک گذاری میشود. در واقع اچ سی جی هورمونی است که در بدن زنان بوسیله رویان بعد از عمل لانه گزینی تولید میشود. حضور اچ سی جی نشاندهنده بارداری شماست.

ا

عشق من :دخترم و همسرم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکرت 
مرسی فدات  بیا برات از نت گرفتم    اچ سی جی یک هورمون در بدن است که تکامل نرمال یک ...

وای دستت درد نکنه زحمت کشیدی😍🌹🌹 

پس ربطی به تعیین جنسیت دلخواه نداره. به بارداری کمک میکنه. 

خدایا مصلحتت رو شکر
وای دستت درد نکنه زحمت کشیدی😍🌹🌹  پس ربطی به تعیین جنسیت دلخواه نداره. به بارداری کمک میکنه. ...

برا تعیین جنسیت رژیم هست که من اصلا رعایت نکردم .برا جنسیت پسر شستن خودتون یا جوش شیرین .برا دختر سرکه . و زمان رابطه  هم تعیین کنندست 

واسه ۱۴ فروردین وقت دکتر و سونو دارم همش روزا رو میشمرم چقد کند میگذرن برم ببینم چی میشه جنین و قلبش دیده میشه  ان شا...که مشکلی نداشته باشیم 🙇۲۷ اسفند رفتم سونو فقط ساک بارداری دیده شد 

[QUOTE=55118239]عزیزم منم ۲۹ آمپول زدم ۱۳ بی بی زدم مثبت شد امروز موعدم بود آزمایشم مثبت  بیتا ...

سلام سارا جون چطور شدی شما باردار شدی امروز یادم افتادی 

بارداری عزیزدلم...مبارکه...ولی حتما آزمایش بده حتماااااااااااا😘

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
بارداری عزیزدلم...مبارکه...ولی حتما آزمایش بده حتماااااااااااا😘

مرسی عزیزم .مال ماه پیشه آزمایش دوبار دادم مثبته قبل عید هفته هفتم رفتم فقط ساک دیده شده ۱۴ فروردین میرم ببینم چی میشه .شما تجربشو داری ؟

مرسی عزیزم .مال ماه پیشه آزمایش دوبار دادم مثبته قبل عید هفته هفتم رفتم فقط ساک دیده شده ۱۴ فروردین ...

من ن متاسفانه

اما مال خواهرمو دیدم

من هنوز بارداری برام زوده...سنم ک قانونی بشه اقدام‌میکنم😋

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕