2777
2789
عنوان

بوکس برم یا والیبال 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 22 پست
اره دقیقا اینا هم تو ذهنمه تکواندو هم اینجور مشکلاتو داشت ولی خب تو والیبال هم ممکنه آدم بیفته زانوش ...

ببین والیبال ممکنه بیفتی اما توی بوکس ضربه به صورتت حتمیه حالا بشکنه خدای نکرده یا نه دیگه شانسیه

خب چرا تکواندو رو که توش سررشته داری ادامه نمیدی؟

برای ضعیف بودنم کلی باهات کار میشه پنجه و ساعد با دیوار و اینا تا راه بیفتی 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

ببین والیبال ممکنه بیفتی اما توی بوکس ضربه به صورتت حتمیه حالا بشکنه خدای نکرده یا نه دیگه شانسیهخب ...

چون حس میکنم تو تکواندو آینده ای ندارم دان ۳ شو دارم ولییی بهم کیف نمیدا واقعن سرد شدم 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون حس میکنم تو تکواندو آینده ای ندارم دان ۳ شو دارم ولییی بهم کیف نمیدا واقعن سرد شدم

فقط بعدا پشیمون نشیییی چون خیلی بده واقعا

از بین اینام جفتشون خوبن اگه آسیب مهم نیست برو بوکس

اگه نه والیبال

بوکسم بیشتر تمرکزش با دسته البته

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

فقط بعدا پشیمون نشیییی چون خیلی بده واقعااز بین اینام جفتشون خوبن اگه آسیب مهم نیست برو بوکساگه نه و ...

آخه دل آدم باید بخاد دیگه.. پشیمونم بشه فایده نداره ک👩‍🦯 

چون هیچوقت ن اونقر خودم پیشرفت توشو خاستم ن مربیم حمایتم کرده ... بخاطر همین علاقم رفته با اینکه قدرتی زن باشگاه بودم 

الان مثلا یکی از فامیلامون چن وقت پیش می‌رفت والیبال الان من برم میگ حتما داری ازم تقلید میکنی چون سر تکواندو هم ی همچین چیزی با یکیشون داشتم سرد شدم ..

نمیخامم تو فامیل مخصوصا یکی ی کاری کرده باشم بکنم 

شاید بوکس بهتره واسم ولییی والیبال هم تعامل بیشتری دارن با هم و من اینو دوس دارمم  

قشنگ معلومه دارم با خودم کلنجار میرم؟😐🤣

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

آخه دل آدم باید بخاد دیگه.. پشیمونم بشه فایده نداره ک👩‍🦯 چون هیچوقت ن اونقر خودم پیشرفت توشو خاستم ...

بچممم انقدر سخت نگیر بابا

خب بگن، مگه اون رشته رو فقط برای اون آدما ساختن؟ الان تو کلی ورزش تو دنیا خواهر و برادرا حتی با هم رقابت میکنن

طرف باید بگه از من تقلید کرده؟ کار زار میشه که

هرکدومو انتخاب کنی توش موفق میشی شک نکن

نظر بقیه خانواده هم بپرس و اینکه کلاس کدومش بهت نزدیک تره و رفت و آمدش راحت‌تر

بعد انتخاب کن

رشتت والیباله؟ من هر دو رو دوس ولی نمیتونم بینشون انتخاب کنم در حال حاضر

قبلا 

من کلا علاقه دارم به والیبال 

دوتاشون کلا جدا از همن که 

یه حس و حال خوبی داره والیبال هیجانیه مخصوصا گروهیه و یجورایی حس سبکی داری و کار با توپ هم قشنگه

بوکس و من کلا دوست ندارم 

حالا سلیقه ای هست دیگه خودت ببین با کدوم اوکی تری