یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیهی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیهای از جنس پازلی هزار و یک تکه.تکههایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمهکاره میمونه.تنها تو میتونی این تکهها رو یکییکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص میمونه. حتی اون تکههایی که اولش زخم میزنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده شدهی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایینهاش". 🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature
انگلیسی نحس نیست مشکل خودته که تا این سن کلاس نرفتی برو کانون زبان
امتحانشون سخت بوده دختر من از شدت سختی امتحان حالش بد شده بود سر جلسه برده بودنش تو دفتر برگه شو داده بودن نوشته بود ۱۲ شد نمره ش،همیشه زبانش ۲۰ بود شانس آوردیم مدرسه غیرانتفاعیه و شاگرد اول کلاسشونه وگرنه اگه دولتی بود برگه شو ازش میگرفتن و الان تجدید شده بود
بیشتر بچه های کلاسشون تجدید شدن.همین نمره باعث شد معدل دخترم بیاد زیر ۱۹