2777
2789

جامعه یطوری شده که مردا فکر کردن خیلی چیز خاصین ب خواهر و زن خودشون زورگویی میکنن در حالی ک خودشون ولگرد ترین عالم هستن ،خیلیاشون فکر کردن میتونم هر وقت نیاز جنسیشون زد بالا ب هر کی از راه رسید تجاوز کنن

خیلیاشون تو زندگی مشترک زن خودشونو کتک میزنن ادمای زورگویی هستن خیانت میکننن ولی زنشون حق نداره صداش در بیاد شکاکن خسیسن زن بدبخت هم حق طلاق نداره پشتوانه نداره مجبوره تحمل کنه و عمرش رو پای همچین ادمی تلف کنه و میکنن چون مردن میتونن با همه زنا لاس بزنن نخ بدن تاپیک قبل ترم رو نگاه کنین که یکی از مردای متاهل اشنامون با پرویی ازم رنگ سوتینمو پرسید طوری که هنگ کردم

این جامعه خیلی مردا رو اورده بالا فکر کردن خر خاصین(البته مردای خوب هم بسیار هستن ولی مناسفانه بد ها بیشتر شدن)

خانما تروخدا اجازه ندین شوهراتون یا برادر هاتون زورگویی کنن فقط چون مرد هستن

منم اتفاقا الان همین تاپیکو زدم

من همکلاسیم با ی مرد اروپایی ازدواج کرد با اضافه زن و هر ایرادی بگی همش دور سر زنش میچرخه

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

چه فایده

اینجا میگن میخوای بهت تجاوز نشه؟ نرو بیرون

رفتی با گونی برو

خودتو قرنطینه کن

کرم از خودت بوده

مردا ذاتشون تجاوزه تو باید مراقب باشی 

و هزارتا چیز دیگه

زناشونو کتک میزنن؟ بزنن تو نباید بهش میگفتی منو نزن. چرا وقتی زدت ازش جدا خوابیدی مگه نمی‌دونی رابطه همیشه باید باشه حتی اگه شب قبلش شوهرت به قصد کشتن زده باشتت؟

خیانت می‌کنه شوهره؟ بخشش همه یه بار خیانت رو میکنن. شوهرت تقصیری نداره که تقصیر این دخترهای تو خیابونه که روسریشون عقبه. وقتی پریود بودی باهاش رابطه نداشتی دیگه طبیعیه خیانت کنه

اینجا درست نمی‌شه.

.She's somebody , not some body.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فایدهاینجا میگن میخوای بهت تجاوز نشه؟ نرو بیرونرفتی با گونی بروخودتو قرنطینه کنکرم از خودت بودهمر ...

زن باید قوی بشه باید مستقل بشه باید بره کلاس رزمی باور کن اینا خیلی تاثیر داره ببین قبول دارم خیلی از خانواده ها ایرانی میگن پس نرو بیرون

ولی بالاخره باید از پس خودت بر بیای با زورگویی مقابله کنی شخصیت قوی ای داشته باشی ک کسی نتوته زور بگه