2777
2789
عنوان

به دادم برسید

164 بازدید | 19 پست

سلام پسرم دو سال و نیمه هستش و در حد چهار تا کلمه بلده ،خیلی نگرانم پیش گفتار درمان بردم گفت احتمال اتیسم خفیف هست و ببرین روانپزشک!!!  ولی واقعا سالمه پسرم فقط حرف نمیزنه اما منظورش و می‌رسونه تجربه دارین چکار کنم 

تخم کفتر بده بهش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم نمیتونست حرف بزنه در حد چهار کلمه اینا.همسرمم راضی نمیشد دکتر ببرمش.بهداشت هم گفت تا۳سال طبیعیه بعد سه سال خواستی ببر دکتر.وقتی ۳سالشو تموم کرد یه ماه بعدش زبون باز کرد و الان مثل بلبل حرف میزنه....

و من زندگی رو بد جور باختم....

ببین تو خانواده پسرا چ سنی صحبت می کنند 

پسر خواهر منم دیر صحبت کرد بردند دکتر گفت تلویزیون کمتر ببینه گوشی کم کن ببر پیش بچه ها دیگه بازی کنه با چند تا کتاب داد باهاش کار کنند. داستان بیشتر بخونه زود راه افتاد 

پسرها اکثرا دیر حرف میزنند زود راه میفتند

پیش دکترای دیگه هم ببر تا تست بگیرنچرا گفته ببرین پیش روانپزشک؟

چندتا سوال ازم پرسید اینا چند تا آیتم کلی دارن مثلاً گفت اسم اشیا رو بلده گفتم نه خب چون خودم باهاش کار نکردم

گفت خیره میشه به یه نقطه ،بعضی وقتا در حد یکی دو ثانیه 

اسم خودشون می‌شناسه گفتم گاهی توجه می‌کنه گاهی نه 

ازین سوالات 

پسر منم نمیتونست حرف بزنه در حد چهار کلمه اینا.همسرمم راضی نمیشد دکتر ببرمش.بهداشت هم گفت تا۳سال طبی ...

جدی میگی؟شما چقدر واسش وقت میذاشتی؟

اسمشو صدا میکردی بله می‌گفت یا توجه میکرد؟

اسم وسایل رو بلد بود؟

2827
2791
2779
2792