2777
2789
عنوان

بچه های ناخواسته😁

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 34 پست
واقعا نمیفهمم چرا چنین برچسبی به بچه بیچاره میزننچطور عشق و حالش رو خواستن، تمام جزئیات و مراحل لازم ...

اخه واقعا بعضی ها با وجود جلوگیری سفت و سخت حامله میشن

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیفهمم چرا چنین برچسبی به بچه بیچاره میزننچطور عشق و حالش رو خواستن، تمام جزئیات و مراحل لازم ...

نیتشو نداشتن

نیت مهمه😁

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

مخالفم همیشه هم این جوری نیست

خیلی ها بچه ناخواسته رو سقط کردن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره من خودم ناخواسته بودم و بچه هفتمی...

بعد هرکی پدر مادرم رو میدید میگفتن اوجاقتون کور بوده بعد خدا اینو بهتون داده؟ بسسسه دیگه چقدر لوسش میکنین...

البته ک روزگار هم از چشم خودم هم از چشم پدر مادرم در آورد

عزیز کرده اشون کیلومترها ازشون دوره و توی بدبختی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

ناخواسته با جلوگیری شد؟

بله عزیزم منی که قرص جلوگیری خوردم از قبلش

طبیعی هم جلوگیری می کردیم

همون یک بارم بعدش اورژانسی خوردم!

ذخیره کم و. کم کاری تیروییدم داشتم تازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آلان که مد شده خودشون با خواست خودشون  و حتی با دارو دکتر؛باردار میشن و بعد برای اینکه مثلا به خاطر سن زیادشون یا تعداد بالای بچه هاشون متلک نشون میگن ناخواسته بود..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اخه واقعا بعضی ها با وجود جلوگیری سفت و سخت حامله میشن

اون بچه هیچ تقصیری نداره و وجودش حاصل یه عمل خواسته‌شده‌ست—نه یه اشتباه 

رسما برچسب اضافی بودن و شکست رو به نام بچه میزنن...

خیلی از والدین همین قضیه رو تا آخر عمر می‌کوبن تو سر بچه و ازش نفرت دارن، هیچ فرقی نباید بین بچه‌ها باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اون بچه هیچ تقصیری نداره و وجودش حاصل یه عمل خواسته‌شده‌ست—نه یه اشتباه رسما برچسب اضافی بودن و شکست ...

اره دقیقا قبول دارم

بچه ماهم بدون برنامه ریزی شد اما همه جونمون رو حاضریم براش بدیم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا قبول دارمبچه ماهم بدون برنامه ریزی شد اما همه جونمون رو حاضریم براش بدیم🥺

الان که گفتی «بدون برنامه ریزی» بنظرم اسم بهتریه

عزیزم گوگولی خدا همتونو برای هم خفظ کنه😍

ناخواسته شبیه نخواستنی و مزاحم بنظر میرسه، خیلی کلمه منفی و سیاهیه، ناراحت میشم وقتی یکی درمورد بچه‌اش این کلمه رو به کار میبره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.