2821
2789
عنوان

حیوان خانگی

69 بازدید | 8 پست

ن 4تا گربه دار و 1 سگ

همه آدمای اطرافم درباره اینکه من اینارو نگه ندارم و جاش برم به انسانا کمک کنم نظر میدن
فامیل اشنا
حتی بهترین دوستم
واقعا دلخورم ازشون
از بهترین دوستم شدیدا دلخورم
هیچوقت عشق بین منو پت هامو درک نکرد

واقعا چرا نظر میدید مگه ما راجب زندگی شما نظر میدیم؟

اگر علاقه داری نگهشون دار به حرف اطرافیان هم گوش نده بگو باشه و کار خودتو بکن من متاهلم و عروس هلندی داشتم مامانم میگفت پرنده تو خونه چون قفس داره انرژی منفیه و از این حرفا میگفتم باشه امروز فردا ردش میکنم یه سال و نیم با امروز فردا کردن چرخوندم تا که خودش مرد حیوونی دوباره یه عروس دیگه آوردم کلا حرف حرف خودمه 😅

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔

اگر علاقه داری نگهشون دار به حرف اطرافیان هم گوش نده بگو باشه و کار خودتو بکن من متاهلم و عروس هلندی ...

ای بابا ناراحت شدم

من ک در نهایت کار خودمو میکنم
ولی درک نمیکنم دوست صمیمی من خیلی خوش اخلاقو مهربونو با شخصیته
نمیفهمم چرا نباید عشق به حیوونارو درک کنه:|

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای بابا ناراحت شدممن ک در نهایت کار خودمو میکنمولی درک نمیکنم دوست صمیمی من خیلی خوش اخلاقو مهربونو ...

خیلیا هستن به حیوانات علاقه ندارن شوهر من با پرنده مشکل نداره با سگ و گربه و خرگوش و بقیه حیوانات چرا اصلا حاضر نیست برای یک روزم حتی تو حیاط خونه یه گربه نگهداری کنیم ولی برعکس اگر به من بود تا الان خونمون شده بود باغ وحش 🤣🤣🤣

پس خداروشکر ما جفتمون باغ وحش دوسداریم😂😂😂

آره چی تو این دنیا لذت بخش تر از این نظر منو میخوای بیا بریم درخواست بدیم ما رو هم استخدام کنن 😂😅