2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر بیخودن 😒😒😒😒😏💔

667 بازدید | 79 پست

رفتم دکتر یه جووووری با لحن بد بهم میگه چرا لاغری پاشو وایسا ببینم لابد ورزش نمیکنی و دستمو هی فشار میداد  دستیارش هم با نیش باز نگام میکرد چقدر مسخره ان واقعا خوشم نیومد اتفاقا من کلی ورزش میکنم ولی ژن لاغری دارم و خانوادگی لاغریم میگم اشتهام خوبه و ورزش هم میکنم حالا از اون ور مامانم جوگیر شده میگه نههه اشتهاش خوب نیست و هیچییی نمیخوره 😐😐😐 منم بهش گفتم وقتی هزینه قرص افزایش وزن گذاشتم رو دستت دیگه جوگیر نمیشی .. 

والا 😒 خیلی ناراحت شدم اصلا به اونا ربطی نداره کار خودشونو انجام بدن

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین کیا دکتر میشن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ارع واقعا نمیدونم چرا تو این دنیای مضخرف اینطوری بهم فشار میارن ودرکی ندارن

یعنی ببینید یه جوری باهام حرف میزنن و رفتار میکنن که از خودم متنفر شدم بار ها فکر خودکشی به ذهنم رسیده از بس وزنمو مسخره کردن ۳۵ کیلو ام

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین کیا دکتر میشن

یه بارم چند سال پیش رفتم پیشش گفت چرا دندونات کجه برو ارتودنسی کن .. حالا من انجام دادم ولی واقعا چه ربطی بهشون داره فقط دل میشکونن

موافقم

به نظر شما حق داشتم ناراحت شم یا حساس شدم؟

یه بارم چند سال پیش رفتم پیشش گفت چرا دندونات کجه برو ارتودنسی کن .. حالا من انجام دادم ولی واقعا چه ...

دکتر چیه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

همینن فک میکنن دکترا باید به همه توهین کنن

🙂💔💔 نمیدونن همین حرفاشون ممکنه یکیو از زندگی سیر کنه البته من زیاد حرف شنیدم 

به نظر شما حق داشتم ناراحت شم یا حساس شدم؟

حق داشتی

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

2790
2778
2791
2779
2792