2821
2789
عنوان

شیو بعد لیزر

186 بازدید | 18 پست

من چهار روز پیش رفتم لیزر جلسه اول برای صورتم تنبلی تخمدان دارم و وحشناک صورتم مو داره حالا اپراتور لیزر گفت دو هفته شیو نکنی و الان ۴ روز شده قسنگ ریش در اورده گردنم چیکار کنم همش روسری سرمه جلو شوهرم خجالت میکشم  اگه شیو کنم تاثیرش از بین میره ؟!

بله تاثیرش از بین میره

اما اگه تنبلی تخمدان دارید هم لیزر قرار نیست مؤثر بشه چون هورمونها نرمال نیستن. اول باید اون رو درمان کنید

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بله تاثیرش از بین میرهاما اگه تنبلی تخمدان دارید هم لیزر قرار نیست مؤثر بشه چون هورمونها نرمال نیستن ...

آخه داروی هورمونی هم میخورم هم ول میکنم تاثیرش از بین میره میگم حالا لیزر هیچکار نکنه کمتر یا کم رنگ تر میکنه مو ها رو چاره ایی ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه داروی هورمونی هم میخورم هم ول میکنم تاثیرش از بین میره میگم حالا لیزر هیچکار نکنه کمتر یا کم رنگ ...

خیلی باید جلسات رو ادامه بدید تا به اون برسه چون تنبلی تخمدان دارید 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

من مشکل هورمونی دارم می ترسم صبر کنم آخرشم نریزه 🤦

چون جلسه اول هست این فکرو میکنی، منم جلسه اول امیدی نداشتم به جواب گرفتن ولی دیدم همش ریخت. شیو نکن تا اثرشو ببینی و مطمئن بشی

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

آخه داروی هورمونی هم میخورم هم ول میکنم تاثیرش از بین میره میگم حالا لیزر هیچکار نکنه کمتر یا کم رنگ ...

آره لیزر موهای ضخیم رو میبره بعدا فقط موهای نازک درمیاد. بازم خوبه از نرفتن بهتره. کار خوبی کردی.ان شاءالله جواب میگیری 

من مشکل هورمونی دارم می ترسم صبر کنم آخرشم نریزه 🤦

حالا زحمت کشیدی و از وقت و هزینه خودت زدی ۵ روز دیگه صبر کن قشنگ میبینی همه موها میریزه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792