2821
2789
عنوان

تنهایی

60 بازدید | 3 پست

خیلی تنهام خیلی 

ن دوستی دارم ک باهاش برم بیرون 

ن با فامیل صمیمی ایم

همیشه خونه تنهام یام بیرون تنها، یا گاهی واسه اشنایی قرار گذاشتم ک با یکی ک خوب بود ی مدت خیلی کم بودیم اولش عالی بود عاشقش شدم بهد سریع افت کرد دیگه جوابمم نمیداد خوشش نیومده بود اصلا وگفت تروخدا برید از زندگیم و.. مریض بود همشم گریه میکرد، فقط بگم خدا لعنتشون کنه ک به من حس موندن داد و عشقم نثارش کردم بی توقع

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

این روزارو گذروندم تحملش کردم تا رسیدم به قبول کردن تنهاییم اونموقع بود که دیگه حس تنهایی نداشتم دوست پیداکردم ادمای زیادی دورم بودن که دوستم داشتن و...

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷 هیهات منا الذله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند سالتونه ...تا طرف مقابل و محک نزدی تفاهم نداشتی نبایدادامه بدی و  وابسته بشی

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز