2777
2789
عنوان

پسرم قرص خورده سریع بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 36 پست
خودم خوردم هواسم نبود این برداشته اب بدم؟

اره اب بده 

کلا امروز تا شب خیلی بیشتر از همیشه اب بده 

طوری نمیشه نگران نباش 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن اورژانس نیاز باشه میگن فوری شستشو بدین ولی خب فک نمیکنم خطری داشته باشه

نمیدونم قورت داده یا نه چون سریع از دهنش خارج کردم 😭

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
اره اب بده کلا امروز تا شب خیلی بیشتر از همیشه اب بده طوری نمیشه نگران نباش

باشه ممنون عزیزم 

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
بعیده قورت داده باشهچون تلخهفقط زبونشم قشنگ تمیز،کن

ااره خیلی تلخه خودمم همینجوری زوری میخورم بعد این باز کرده تو دهنش🤢😔

فقط آب بده بخوره.اگر احساس گیجی یا تهوع داره، تا رسیدن به به پزشک به زور بهش آب بدید بزنه بالا.

هنوز که حالش خوبه خداروشکر انشاءالله چیزی نشه

نه سر خود چیزی بهش نده 

زنگ بزن اورژانس مسمومیت و اگه میبینی رنگش زرده یا بی قراره حتما ببرش اورژانس سر خود جیزی ندی ب بچه

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹

ببر اورژانس بیمارستان چرا ریسک میکنی شاید خورده باشه باید شستشو معده بشه

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

نترس فقط تا میتونی اب بهش بده بخوره

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

ببر اورژانس بیمارستان چرا ریسک میکنی شاید خورده باشه باید شستشو معده بشه

زنگ بزنم یا ببرم؟