2777
2789
عنوان

شوهرم منو بچمو تنها گذاشت رفت

460 بازدید | 27 پست

تاپیکای قبلی رو بخونید متوجه میشید این چند روز چیا کشیدم از طرفی بچم از طرفی شوهرم که چند روزه باهاش قهر بودم از دلم در نیاورد حالا دیروز عصر زنگ زد به مامانش که میام پیشتون یکی دو روزی خیلی حوصله ام سررفته مامانشم گف خانوادتو نمیاری؟ گف زنمو برا چی بیارم؟ قیافه گرفته عین چی حرف نمیزنه باهام نیازی نیس بیارمشون بعدش گف نمیدونم چرا اینجوری میکنه قط کرد شب موقع خواب بحثو باز کردم اون همه حرف زدم براش دردامو دلخوریامو گفتم ولی اصلا اهمیت نداد مثه یه حرف معمولی یه آدم معمولی ازم رد شد جالب اینکه میگه من کاری نکردم اخلاقمم خوبه همونه نه معذرت نه هیچی بدون شب بخیر و جدا ازم رفت خوابید همین یه ساعت پیشم رفت منو بچم تنهای تنها تو خونه موندیم منم بخاطر بچم نتونستم باهاش برم از اون ویروس جدید گرفته یکم خوب نیست ترسیدم ببرمش شهرستان بیرون هوا بخوره بدتر بشه بیماریش باید خونه بمونم تا ازش مراقبت کنم پوستو استخوونه حالا شما بگید من با چنین مردی چطوری بسازم؟ چیکار کنم؟ با کی امروزمو بگذرونم تنها نمونم؟ امان از بی کسی خدا

عزیز دلم💔

توی این دوره زمونه باید درنده باشی تا برنده باشی 

با بعضی آدما تا باید با زبون خودشون حرف بزنی 

تا مادرش گفت زن و بچه‌تو نمیاری تو هم باید گوشیو می‌گرفتی می‌گفتی بله که میایم مادر جون پس من اینجا تک و تنها با یه بچه چیکار کنم 

بزن به سلیطه بازی عزیزم با مظلومیت و درد دل کردن به جایی نمی‌رسی با این مرد

البته من موضوع دعواتون رو نمی‌دونم ولی اینکه زن و بچه‌شو تنها می‌ذاره اونم بچه‌ات که میگی مریضه این یکم خودخواهیه طرف مقابلته

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید واقع‌گرایانه ش اینه وقتی حرف پیش میاد بین زن و شوهر،خب حرفاتو میگی اونم واکنش خاصی نداره...چیز عجیبی نیست رفتارش.تو دعوا خلوت خیرات نمیشه.

درسته دوست داشتی گوش کنه متحول شه..ولی دعوا دو سر داره.فعلا اون ،سمت خودش رو می بینه.

مادرشوهرش سوالی پرسیده ...گفته نمیاری؟ نه اینکه بگه نیار

آره خوب مادر شوهرش سوال پرسیده خوب اینم می‌گرفت گوشی رو با احترام جواب اونو می‌داد می‌گفت بله که میایم عزیزم چرا نیام مادر جون تا شوهرشم بفهمه این زبون داره

یاد بگیر تنهایی بابچت  خوش بگذرونی در ضمن بیکس نیستی خدارو داری بچتم هست خوراکی مورد علاقت رو درست کن فیلم بگذار ببین یه غذای خوشمزه هم درست بشین استراحت کن واززندگیت لذت ببر یاد که خودت حال دلت روخوب کنی منتظرشوهرت نباش اززندگیت لذت ببر

عزیز دلم💔توی این دوره زمونه باید درنده باشی تا برنده باشی با بعضی آدما تا باید با زبون خودشون حرف ب ...

عزیزم مادرشوهرم فقط جویا شد که چرا تنهایی میای خانوادتو نمیاری؟ از اون جهت نگف که کلا خانوادتو نیار

عزیزم مادرشوهرم فقط جویا شد که چرا تنهایی میای خانوادتو نمیاری؟ از اون جهت نگف که کلا خانوادتو نیار

میدونم گلم

ولی شما که گوشی رو می‌گرفتی با مادر شوهرت حرف می‌زدی شوهرتم حواسش رو جمع می‌کرد می‌گفت این جدی هست که بیاد یا نمی‌رفت خودشم یا با همدیگه می‌رفتید می‌فهمید که نباید تنهات بزاره چون اون وقت مادرش فکر می‌کرد که اون نبرده شما رو

ببخشید واقع‌گرایانه ش اینه وقتی حرف پیش میاد بین زن و شوهر،خب حرفاتو میگی اونم واکنش خاصی نداره...چی ...

همیشه همینجوره وقتی بحثی پیش بیاد خودشو بالا میبینه و میگه حق با منه مشکل از خودته