2777
2789
عنوان

انتقال جنین

89 بازدید | 7 پست

🔺افلاطونیان (بنیانگذار درمان ناباروری در ایران) دیروز در مصاحبه‌ای گفت:

«آیین‌نامه اجرایی قانون نحوه اهدای جنین به زوجین نابارور درست نبود و هنوز هم درست نیست و مسائل فنی دارد که حل نشده. باید یک مرکز ثبت در و. بهداشت ایجاد می‌شد که اهداکنندگان و اهداگیرندگان از آن استفاده کنند و بلبشو نباشد… ممکن است به اشتراک گذاری انجام شود و مثلا تخمک و جنین به چند نفر منتقل شود [در نتیجه] کسانی بعداً خواهر و بردار شوند که ندانند. پس اجرای این قانون نیاز به ساماندهی دارد و بدون این ساماندهی بهتر است اجرا نشود.»

🔸قانونی که وی بدان اشاره می‌کند -و آن‌را غلط می‌داند- مصوب ۱۳۸۳ است و هیچ توضیحی در خصوص نسب طفل حاصله و وضعیت توارث و نسبتش با پدر و مادر اصلی ندارد. حالا با گذشت ۲۱ سال! آقای افلاطونیان می‌گوید بهتر است اجرا نشود!

❓در این ۲۱ سال، چند نفر به این صورت به دنیا آمده‌اند که با هم خواهر و برادرند و نمی‌دانند؟ چرا این همه سال است که مرکز ثبتی در و. بهداشت برای مشخص بودن وضعیت جنین‌های اهدایی ایجاد نشده؟ و. بهداشت جایی است که تا فیهاخالدون خیلی چیزها را ثبت (و البته گزارش به نهادهای بین‌المللی) می‎کند، به این مورد که رسید، ۲۱ سال است که وضعیت را به همین صورت بلبشویی که دکتر می‌گوید رها کرده؟

🔹بماند که چه‌قدر اشکالات شرعی در این خصوص وجود دارد که عملاً بهتر است کسی سمت این روش برای فرزندآوری نرود (اینجا).

🔸در خصوص اهدای اسپرم هم هیچ قانونی در کشور وجود ندارد.

❓چرا همچنان این اوضاع بلبشو ادامه دارد؟ آیا تعمدی هست که نسل بی‌اصل و نسب/ حرامزاده به هر طریقی شده فزونی یابد؟

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

مگه اسپرم هم اهدا میکنن؟فکر نکنم از نظر شرعی درست باشه

اره آشنای ما 

با اسپرم اهدایی دوقلو دختر داره 

چون شوهرش سید بود تقاضای اسپرم یه مرد سید کرد و الانم بچه هاش سیدن 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره آشنای ما با اسپرم اهدایی دوقلو دختر داره چون شوهرش سید بود تقاضای اسپرم یه مرد سید کرد و الانم ب ...

نمیدونم ولی درست نیست به نظرم....خودم باشم راستش خوشم نمیاد

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

نمیدونم ولی درست نیست به نظرم....خودم باشم راستش خوشم نمیاد

دیگه چاره ای نیست برا بچه دار شدن مجبورند

مادر شدن واقعا یه موهبت بزرگیه خدا از بعضیا دریغ کرده 

ب بعضیا هم چند تا چند تا میده 

حکمت خداست 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

دیگه چاره ای نیست برا بچه دار شدن مجبورندمادر شدن واقعا یه موهبت بزرگیه خدا از بعضیا دریغ کرده ب بعض ...

درسته

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

متاسفانه در این چند سال واقعا چرا چنین سازمانی تاسیس نشد ! اختلال ژنتیکی در نسل های اینده بشدت به جامعه ایران ضرر میزنه. امیدوارم همه با روش طبیعی باردار بشوند . همکاران من با مصرف اوابوست و فرتیل اید زنان و شوهرشان با مصرف فرتیل اید مردان باردار شدند .