2777
2789
عنوان

در جواب به اینکه میگه بیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 41 پست
😂😂😂موقع رفتن()موقع برگشتن( )خود دانی

اوکی نیاز نبود دیگه واضح توضیح بدی دختر

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

فقط اینکه صحبت کنیم 😂😂😂😂😂😂

پیامک رو از شما گرفتن

همین دیروز خبر اومد که یه پسر دختر رو با دوستش خونه کشیدن با قصد تجاوز 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو هر حرفی داره میتونه همون بیرون هم بزنه، تو گوشی هن بزنه، خانوادش بهت به دید بد نگاه میکنن و اگه قصد ازدواج داشت، مانع ازدواجتون میشن، خیلی بد هست و جلوه خوبی نداره بری خونه 

نرو 

اصلا به فرض هم ازدواج کردید در آینده ممکنه بعت بگه چرا اومدی  ،شاید اینطور که با من اومدی با افراد دیگر هم رفتی خونه 

به پسرها اعتماد کردن به ضرر حود دختر تموم میشه 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
خب بهش بگو داریم حرف میزنیم خب بریم کافه اگه کار دیگه ای نمیخواد بکنه چرا ناراحت میشهمن که بودم میتر ...

نزدیک بود قبول کنم هاا

چند بار دیگه ای هم خب بهم گفته که بیا بریم منم بهش گفتم نه.

الانم ناراحت شد که تو به من اعتماد نداری هنوز بعد این یه مدت منم بهش گفتم که بحث سر اعتماد نیست

ایندفعه پرسید میگم نههههههههه

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

منم بهش میگم نه ولی همیشه ناراحت میشهایندفعه دوباره پرسید بهش میگم برای آخرین بار نه

خب بیاد خواستگاریت 

اینقد که دوست داره و دلش میخواد بری خونشون

بهش بگو بیا خواستگاریم

ببین عکسالعملش چیه

این نیز بگذرد

نرو هر حرفی داره میتونه همون بیرون هم بزنه، تو گوشی هن بزنه، خانوادش بهت به دید بد نگاه میکنن و اگه ...

همین دیگه 

بهش میگم دفعه بعد اگه پرسید