2777
2789
عنوان

نداشتن لابیا مینور

366 بازدید | 11 پست

خانومای متاهل میشه بگین که آیا نداشتن لابیا توی رابطه مشکل ایجاد میکنه یا نه؟ کسی هست که لابیا نداشته باشه؟ خیلی نگرانم سر این موضوع

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

منم ندارم

بر فرض تاثیری هم داشته باشه من متوجه نمیشم چون نمیدونم حس خانم های دیگه چقدره 

فقط اینو می‌دونم ایده آل ترین ظاهر ناحیه خصوصی دقیقا همینه و لابیای مینور نباشه بهتره 

چرا نگرانی ؟شانسیه که هر خانمی نداشته و تو داشتی😂 

اقبال روزگار به بخت است و اتفاق / دولت به التماس به کس رو نمیکند

منم ندارمبر فرض تاثیری هم داشته باشه من متوجه نمیشم چون نمیدونم حس خانم های دیگه چقدره فقط اینو می‌د ...

متاهل هستی گلم؟ من مجردم و چون لابیاهام بزرگ بودن عمل کردم که متاسفانه دکتر نگفته بود قراره لابیاهامو برداره ،این مسئله باعث شده خیلی دچار سرافکندگی بشمو کلی اضطراب برای آیندم بکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم یه عده عمل میکنن که اونُ بردارن

البته شنیدم

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

متاهل هستی گلم؟ من مجردم و چون لابیاهام بزرگ بودن عمل کردم که متاسفانه دکتر نگفته بود قراره لابیاهام ...

هزینه عمل و عوارضش چیه؟

عمل سختیه؟

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

متاهل هستی گلم؟ من مجردم و چون لابیاهام بزرگ بودن عمل کردم که متاسفانه دکتر نگفته بود قراره لابیاهام ...

خب تو که بهتر میفهمی حست کمتر شده یا طبیعیه 

من متاهلم و تا حالا حس نکردم چیزی کمه 😅 همه چی اوکی بوده ولی یه عده اصرار دارند که عصب داره و اگه برداشته بشه حس کمتر میشه که من خیلی باور نمیکنم 

تو هم عمل کردی طرف خواسته بهترین حالت رو داشته باشه که زیاد برداشته 

شما چجوری میخواستی پس؟  چرا سرافکندگی ؟ الان ظاهرش که بهتر شده

هزینه عمل و عوارضش چیه؟عمل سختیه؟

سرپایی فلان نیس،گول تبلیغاتو نخورین اصن. بهم 10 روز استراحت داد درصورتیکه حدود یه ماه تو خونه بودم. خیلی سخته، ارزششو نداره. برگردم عقب انجامش نمیدم

خب تو که بهتر میفهمی حست کمتر شده یا طبیعیه من متاهلم و تا حالا حس نکردم چیزی کمه 😅 همه چی اوکی بود ...

گلم الان لابیا نداری یا داری؟ لابیاهام بیرون زده بودن از بس که بزرگ بودن، برا همین عمل کردم بهش گفته بودم کوتاه کنه ولی از ته زده. چون میدونم همه لابیا دارن این باعث میشه حس کنم ناقصم،خیلیا میگن موقع رابطه اونو نداشته باشی اذیت میشی فلان

گلم الان لابیا نداری یا داری؟ لابیاهام بیرون زده بودن از بس که بزرگ بودن، برا همین عمل کردم بهش گفته ...

نه من کلا ندارم

هرچند میگن حتما هست ولی کوتاهه

اما من اصلا حتی نمیتونم ببینم یا تشخیص بدم انگار کلا چیزی نیست 

اذیت هم نشدم من تا الان

نه من کلا ندارمهرچند میگن حتما هست ولی کوتاههاما من اصلا حتی نمیتونم ببینم یا تشخیص بدم انگار کلا چی ...

عزیزم من عمل مردم میخواستم کوتاه بشه که متاسفانه دکتر بدون رضایتم کلا برداشته، الان شما متاهلی؟ میترسم در آینده دچار مشکل شم، چون همه الان پور*'ن میبینن فلان،ممکنه شوهر آیندم اصن پسند نکنه😭🤦🏻‍♀️

منم ندارمبر فرض تاثیری هم داشته باشه من متوجه نمیشم چون نمیدونم حس خانم های دیگه چقدره فقط اینو می‌د ...

وای عزیزم چه توضیح عالی و دلگرم کننده ای 

از وقتی انجام دادم تو این ۴۵ روز همش کارم گریه س میگم خودم و ناقص کردم🥹🥺🥺