2777
2789
عنوان

ساس کمک

169 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

اومدم مسافرت رو تخت همش از این حشره ها میبینم. به نظرتون ساس هست؟

چیکار کنم

پس فردا بر میگردیم . نمیتوانم رو تخت بخوابم 

به نظرتون  ادم میتونه ۲شب نخوابه؟

خیلی میترسم از وسایلم بیاد خونه تو خونه خودمون م زیاد شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساس جای نیشش سه تا پشت سر همه. روی بدن هیچکدومتون چنین جای نیشی نیست؟ درز تشک رو باز کن ببین لکه خون نیست؟ همین که عکس گرفتی رو بذار لای دستمال بترکون ببین خون ازش میاد بیرون؟

اگه ساس باشه بهتره کل وسایلتونو دور بریزید حتی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ساس جای نیشش سه تا پشت سر همه. روی بدن هیچکدومتون چنین جای نیشی نیست؟ درز تشک رو باز کن ببین لکه خون ...

نه نیش م نزده. ولی وقتی میکشمش خونی دیده نمیشه. خیلی م سفته و سخت میمیره

ساس جای نیشش سه تا پشت سر همه. روی بدن هیچکدومتون چنین جای نیشی نیست؟ درز تشک رو باز کن ببین لکه خون ...

واقعا کل لباس و ساک رو بندازم دور؟۴ نفریم کلی وسیله داریم

نه نیش م نزده. ولی وقتی میکشمش خونی دیده نمیشه. خیلی م سفته و سخت میمیره

ساس وقتی میمیره جاش لکه ی خون میمونه. ایشالا که ساس نیست. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

اگه ساس باشه که نیشت می زنه ، خیلی هم بد ما رفتیم شمال بهترین هتل ظاهر تمیز نیشمون نزدن اصلا ندیدیم تو راه برگشت کل بدن من نیش زدن فکر کردم پشه س ، وقتی رفتیم خونمون اومد تو خونه تا یک ماه روز گارم سیاه بود تا کل خونه ریختیم بهم با سم گیاهی از بین بردیم فیط مواظب باش خونه نبری با خودت 

واقعا کل لباس و ساک رو بندازم دور؟۴ نفریم کلی وسیله داریم

من اگه جات بودم حداقل کاری که میکردم این بود که وقتی رسیدیم خونه تک تک لباسا رو بندازیم تو کیسه ی بزرگ و مستقیم حموم‌. محتویات کیسه هم با داغ ترین درجه لباسشویی شسته شه. فکر کنم ۹۰ درجه باشه. خود چمدون هم اگه پارچه ای هست بره انباری یه مدت. 

باز میگم من شاید اشتباه کنم و اصلا ساس نباشه. ولی اگه ساس باشه خیلی واگیر داره و احتیاط حداکثری لازمه.