ساس جای نیشش سه تا پشت سر همه. روی بدن هیچکدومتون چنین جای نیشی نیست؟ درز تشک رو باز کن ببین لکه خون نیست؟ همین که عکس گرفتی رو بذار لای دستمال بترکون ببین خون ازش میاد بیرون؟
اگه ساس باشه بهتره کل وسایلتونو دور بریزید حتی.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
اگه ساس باشه که نیشت می زنه ، خیلی هم بد ما رفتیم شمال بهترین هتل ظاهر تمیز نیشمون نزدن اصلا ندیدیم تو راه برگشت کل بدن من نیش زدن فکر کردم پشه س ، وقتی رفتیم خونمون اومد تو خونه تا یک ماه روز گارم سیاه بود تا کل خونه ریختیم بهم با سم گیاهی از بین بردیم فیط مواظب باش خونه نبری با خودت
واقعا کل لباس و ساک رو بندازم دور؟۴ نفریم کلی وسیله داریم
من اگه جات بودم حداقل کاری که میکردم این بود که وقتی رسیدیم خونه تک تک لباسا رو بندازیم تو کیسه ی بزرگ و مستقیم حموم. محتویات کیسه هم با داغ ترین درجه لباسشویی شسته شه. فکر کنم ۹۰ درجه باشه. خود چمدون هم اگه پارچه ای هست بره انباری یه مدت.
باز میگم من شاید اشتباه کنم و اصلا ساس نباشه. ولی اگه ساس باشه خیلی واگیر داره و احتیاط حداکثری لازمه.