2777
2789
عنوان

چرا اینقدر 🤯🤯🤯🤯🤯

189 بازدید | 17 پست

چرا اینقدر این چند روز تاپیک های خرید بلیط هواپیما زیاد شده یا هواپیما چطور ....

حالا اینارو ولش کن همه از پول بليط می‌نالند مگه چقدره 

مامان من چند روز پیش بخاطر اینکه زانو هاش درد میکرد نمیتونست با ماشین بره با هواپیما رفت بلیطش شد 3 میلیون 200 مگه 3 میلیون الان پولی خود من کار کنم پول چند تا بليط جور می‌کنم 3 میلیون زیاده 

یا از نظر من 3 میلیون خیلی کمه یا واقعا بعضی ها ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهره عجیبیه

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

مسئله اینه که خرج سفر فقط سه تومن هواپیما نیس، مثلا یه خونواده پنج نفره بخواد بره سفر باید فقط ۱۵ واسه بلیطش کنار بزاره ، علاوه بر اون کلی خرج جا و غذا و تفریح هس، اغلب افراد اینقدری پول ندارن که ۱۵ تومنشو بدن بلیط فقط

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید...