2789
عنوان

چرا اینقدر 🤯🤯🤯🤯🤯

192 بازدید | 17 پست

چرا اینقدر این چند روز تاپیک های خرید بلیط هواپیما زیاد شده یا هواپیما چطور ....

حالا اینارو ولش کن همه از پول بليط می‌نالند مگه چقدره 

مامان من چند روز پیش بخاطر اینکه زانو هاش درد میکرد نمیتونست با ماشین بره با هواپیما رفت بلیطش شد 3 میلیون 200 مگه 3 میلیون الان پولی خود من کار کنم پول چند تا بليط جور می‌کنم 3 میلیون زیاده 

یا از نظر من 3 میلیون خیلی کمه یا واقعا بعضی ها ندارن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شهره عجیبیه

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

خب الان چیکار کنیم که ۳تومن برا ما پوله برا تو نیست؟

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

مسئله اینه که خرج سفر فقط سه تومن هواپیما نیس، مثلا یه خونواده پنج نفره بخواد بره سفر باید فقط ۱۵ واسه بلیطش کنار بزاره ، علاوه بر اون کلی خرج جا و غذا و تفریح هس، اغلب افراد اینقدری پول ندارن که ۱۵ تومنشو بدن بلیط فقط

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید...