💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
سلام عزیز م مامان زری تولدت که مصادف با تولد دادش گلم هست مبارک باشه
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
دیشب ساعت هفت منو برد خونه مامانم گف میرم استخر تا ده منتظرشدم نیومد هی مامانم میپرسید کجاس میگفتم الان میاد یواشکی هی بهش زنگ میزدم و اس میدادم کی میای جواب نمیداد آخرشم ساعت ۱۱ زنگ زدم دیدم تو ماشینه و صدای هر هر دوستاشم میومد ساعت ۱۲ اومد دنبالم 😢آقا رفته بوده آب گرم😨با من هیچ جا نمیره حتی بازار نکه از من سرتر باشه ولی همیشه با دوستاشه
تولدته اوقات تلخی نکن حق داری ناراحت باشی ولی با حرف زدن مشکلاتتو کمتر کن عزیزم حیف روز به این قشن ...
سه ساله باهمیم باهم بازار نمیریم خرید نمیریم گردش نمیریم سه یا چهار بعدازظهر ازسرکارمیادناهار میخوره میره پیش دوستاش و شب ۸یا نه میاد😨همیشه هم میگه ما چقد تفاهم داریم آخه من هیچی نمیگم واسه همین فک میکنه خیلی تفاهم داریم😬😬😬
اصلا با مادرشوهرم دیوار ب دیوار چن بار سراینکه خاله هام اومده بودن خونم دعوا راه انداخت از اون ب بعد حتی فامیلم خونم نمیاد فقط هفته ای ی بار میرم خونه مامانم شب میام تنها فقط تو خونه عین سگ نگهبانم😨😨