2777
2789
عنوان

یادش نبود

107 بازدید | 16 پست

دو روز پیش کات کردیم فکر کردم تولدمو بهونه میکنه و پیام میده ولی پیام نده تقریبا مطمئن بودم که پیام میده خیلی دلم شکسته بخاطر اینکه هیچ ارزشی پیشش نداشتم رابطمون برای من که تموم شده اس با اینکه بهش حس دارم ولی با این کارش نشون داد که ذره ای مهم نبودم...

حالا جدا از اون دوستامم یادشون نبود نمیدونم فردا تبریک بگن یا نه ولی موقعی که میخواستم نگفتن همیشه روز تولدم پر از غمه درسته هیچکسو ندارم ولی سعی میکنم خودمو خوشحال کنم روز تولدم شاید خودم برای خودم کافیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا چون نزدیک تولدت بوده، یه کاری کرده که خودت قهر کنی، پول کادو گرفتن نداشته یا نخواسته واست کاد ...

مگه میشه ینفر انقد حقیر باشه نه بابا خودم کات کردم باهاش ولی اونم انگار از خدا خواسته بود کادو بخوره تو سرش

ولي تو باهاش تموم نميكنياز كسي انتظار تبريك نداشته باش من ك خيلي بدم مياد ي مدت همش درگير تبريك ب اي ...

یعنی چی باهاش تموم نمیکنم متوجه نشدم؟

نه اخه ادم از کسی که دوستش داره توقع داره حداقل دو سه نفری ک بهت نزدیکن باید تبریک بگن وگرنه ادم دق میکنه

قربونت برم 

خودتو اذیت نکن قشنگم 

تولدت مبارک گلم🥳❤️

منم ۲روز پیش تولدم بود 

فک نمیکردم دوستام تولد بگیرن برام ولی اومدم خونه یهو سوپرایز شدم دوستام اومده بودن خونمون 

چن روز قبل تولد خواهرم ب مامانم گف اره چن روز دیگه تولدشه مامانم گف خب چیکار کنیم محرمه خواهرم گف حداقل ی کادو نمیدی مامانم ب شوخی گف ن همون لحظه فهمیدم شوخی کردا ولی دلم شکست بدش بم کادو داد ولی خب ذوق نکردم بخاطر اون حرفش 💔

البته نمیدونه ک من فهمیدم اگ ی موقع بهشم بگم میگه تو بیجنبه ای ولی خب خیلی دلم شکست با اون حرفش🥲💔

مگه میشه ینفر انقد حقیر باشه نه بابا خودم کات کردم باهاش ولی اونم انگار از خدا خواسته بود کادو بخوره ...

خودت داری میگی اون هم انگار از خدا خواسته بود!!! 

یه کم به حرفم فکر کن 

اتفاقا حقیر لغت خوبیه واسه اش 

یه مدت که از تولدت بگذره سر و کله اش پیدا میشه دوباره

قربونت برم خودتو اذیت نکن قشنگم تولدت مبارک گلم🥳❤️منم ۲روز پیش تولدم بود فک نمیکردم دوستام تولد بگی ...

عزیزم خیلی ممنونم

تولد توام مبارک با تاخیر 

الهی درکت میکنم من جز مامان بابام کسی بهم تبریک نگفت 🥲❤️