2777
2789
عنوان

با زن داداش نمیتونم کنار بیام😞

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 49 پست
مثلا چجوریه دوتا از حرکتهای سمی شو بگو

گشاد و کثیف اهل تمیز کردن نیست 

ازت سواستفاده می‌کنه یعنی ازت میخوره ولی یدونه شکلات بت نمیده 

آرایشگرم توقع داره براش کار مفتی انجام بدم 

هرچی خصوصیت گوه تو وجودشه  

دوستاش و ننه باباشو دعوت می‌کنه ولی تو عمرش دعوتم نکرد بااینکه من چندین بار غذا سفارش دادم براش 

تولد بچهام نیومد که کادو نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بهتره خودتونو دخالت ندین چه الان چه بعد ازدواج

پس چرا داداش من تو زندگی من دخالت میکنه؟😂 من دخالت نمیکنم فقط میگم یه دختر خوب براش پیدا بشه چون داداشم مظلومه کل عمرش دنبال درس دانشگاه کار بوده از این پسرای لات دخترباز نبوده حقشه دختر خوبی گیرش بیاد منم پیگیری میکنم به هرحال خواهرشم😂💔

تقریباً همینی که میگی هستن اولش خوبن بعد دیگه مهربون نیستن😂 ولی خدا به دادت برسه خیلی پروعه 😂😞

طبقه بالای مادرم اینا میشینه ولی وقتی میاد پایین خیلی حرصم میده جای مادر شوهر و عروس عوض شده 

مادر من نون میپزه میاد بدون اجازه نون برمیداره 

باردار هس غذا نمیپزه میاد پایین از غذای مادرم برمیداره می‌ره بالا 

بعد مامانم پیش من غر میزنه بش گفتم هر حرفی داری به اون بزن بمن نگو اصلا حرصم میدی 😂

گشاد و کثیف اهل تمیز کردن نیست ازت سواستفاده می‌کنه یعنی ازت میخوره ولی یدونه شکلات بت نمیده آرایشگر ...

منم یه زندایی تو این حدودا دارم واقعا عذابن هر چی به روشونم میاری باز متوجه نیستن😐

طبقه بالای مادرم اینا میشینه ولی وقتی میاد پایین خیلی حرصم میده جای مادر شوهر و عروس عوض شده مادر من ...

مثل مامان منو مادربزرگمی مامان منم با زن داییمام میونش خوب نیس😂جز یدونشون که واقعا خوبه 

هی چه میشه کرد 

منم یه زندایی تو این حدودا دارم واقعا عذابن هر چی به روشونم میاری باز متوجه نیستن😐

اتفاقا بابام چندین بار بهش گفت اصلااااا ناراحت نمیشه جلو چشمت می‌ره یخچال باز می‌کنه میخوره می‌بره اصلا یه جارو هم نمیزنه مف خور فقطططط 

نون خور اضافی آوردن بخور بخواب فقططط

اتفاقا بابام چندین بار بهش گفت اصلااااا ناراحت نمیشه جلو چشمت می‌ره یخچال باز می‌کنه میخوره می‌بره ا ...

منم از این میترسم ولی اگر مجرد بودی قطعا یه دعوایی میشد😂 منم بودم حتما روشو کم میکردم

پس یکیو داره 😉الهی همه دختر پسرای سرزمینم خوشبخت بشن .❤️

شاید😂 داداشمم همینو میگه ، میگه این یکیو داره ولی به شما نمیگه از بابام حتما می‌ترسه 😂چون بابام با دوستی کنار نمیاد میگه عروسی نمی‌گیرم اگر دوستی درکار باشه😂💔

منم از این میترسم ولی اگر مجرد بودی قطعا یه دعوایی میشد😂 منم بودم حتما روشو کم میکردم

دقیقا من به خونش تشنه‌ام 😂

آخه مادر من خیلی زحمت می‌کشه بعد این میاد مف خوری حتی پله های خودشو نمیشوره همش خوابه 

قرار نیس تو کنار بیای مهم اینه داداشت از زن و زندگیش راضی باشه شما هم باید همراهیش کنین اگه نمیتونین ...

من مجردم تو خونه بابامم باید یکی باشه تا منم بتونم کنار بیام چون قرار زندگی بکنیم یه مدت طولانی همین طور وقتی من می‌خوام ازدواج کنم قراره همه نظر بدن در مورد این دامادی که واقعا مجهول الهویه است😂💔اون موقع هم همه نظر میدن