2777
2789
عنوان

بیاین 🗣🗣🗣 هرکی نیاد

379 بازدید | 13 پست

پسرم 15 سالمه 2 سال هست که سنگکاری کارمه از حقوقش راضیم اما الان میخوام برم یه کاری یاد بگیرم تو حیطه خدمات ماشین چون میگن راحت تر و سبک تر و هنری تر و پردرامد تر هست کارهایی مثل دیاگ یا سیمکشی یا مکانیکی یا تزئینات ماشین اما نمیدونم کدومشو برم، اگه کسی از اطرافیانتون تو کارهای خدماتی خودرو هست یه راهنمایی بکنید. بگین دیگه 100 تا تاپیک زدم 😂

این سایت بیشتر مال بانوان کسی زیاد اطلاع نداره اما به عنوان یک آقا بهت بگم تزئینات برو

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر خوب

من تقریبا جای مادرتم

چرا اینقدر توهین میکنی؟؟؟؟

پشت هرکاربری یه انسان هست دل نشکن

اگرم یک نفر اذیتت کرده یا هرچی نسبتش نده ب بقیه ترکا

دیدی چقد ب مادرت توهین کردن؟؟

بنظرت کار خوبی کردی؟؟

چرا تو تاپیک قبلی عکس پدر و مادرتو گذاشتی؟؟؟؟🦄🫏🐴🐎 برو پاک کن عکس مامان باباتوووو 😎منکه گزارش ز ...

نیاز نیست باهاشون دهن به دهن شید فقط گزارش برا هر کامنتش بزنید خودتونو هم قد یه بچه نکنید

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
پسر خوبمن تقریبا جای مادرتمچرا اینقدر توهین میکنی؟؟؟؟پشت هرکاربری یه انسان هست دل نشکناگرم یک نفر اذ ...

خانوم ، وقتتون رو با این جماعت تلف نکنید 

گزارش همه تاپیک هاشو بزنید 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم