2777
2789
عنوان

شوهر بیخیال

368 بازدید | 10 پست

سلام ب همگی هفته دیگ عقد خواهر شوهرمه‌.ب شوهرم میگم من نمیام خودت برو میگ ن نمیشه توام باید باشی زشته.اخع زشته چیه ما باهم قهریم سه ماهه باردارم خانوادش حتی یک زنگ نزدن حالی بپرسن خواهر شوهرم تو جمع منو میبینه حتی نگامم نمیکنه از من کوچکترم هست شوهرم می‌دونه چقد در حقم بد کردن ولی بازم سمت خانوادشه بنظر شما حق با کیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو شتر سواری که دولا دولا نمیشه عزیزم ما قهریم بهم بی محلی میشه اگه شخصا دعوت شدم چشم حتما میام ولی سر خود نمیام که سنگ رو یخ بشم منم انسانم و عزت نفس دارم

بزار همونقدر که به تو فشار میاره اونجا هم خودی نشون بده و بگه زنمو شخصا دعوت کنید تا بیاد اگه اونا دعوت نکردن بگو پس دیدی اومدن و نیومدن من براشون مهم. نبود پس نه خودتو اذیت کن نه منو و نه اونا رو

بهش بگو من دشمنت نیستم الویت اولا من باید باشم با حرف زدن ادمش کن نشد سرد باش باهاش

باهاش سرد شدم چون خستم کرده همش خانوادمه پ من چیم چرا هیشکی نباید به فکر حال من باشه

باهاش سرد شدم چون خستم کرده همش خانوادمه پ من چیم چرا هیشکی نباید به فکر حال من باشه

با تمام وجودم درکت میکنم گلم بخدا منم هف سال اذیتم با شوهرم اختلاف دارم و اینم بگم چند وقت پیش همسرم خیلی گرفته بود حرف زدیم منم بهش گفتم بخدا دشمنت نیستم و قصد ندارم تورو از خانوادت جدا میکنم ولی من دیگه اذیتم نمیکشم اونم قول داد خودشو تعقیر بده

منطقی بهش توضیح بده بگو عزیز من همه ی ما غرور و شخصیت و عزت نفس و دل داریم مگه چندسال زنده ایم که ازشون بگذریم درسته من کوچکترم ولی دلیل نمیشه که از همه ای اینا بگذرم بهش بفهمون غرور و شخصیت و زن شوهر یکیه  و اگه هرکی به تو بی احترامی کنه یعنی به اون بی احترامی کرده