2777
2789
عنوان

فیلر چانه

110 بازدید | 13 پست

دوستان، من چونم عقبه 

کار هم ندارم. از پس اندازم میخوام بردارم برای فیلر 

یه آگهی دیدم تو دیوار که توسط پزشک انجام میشه و هر سی سی ۶۸۰ تومن

خیلی ارزونه ؟

اگه کارش بد باشه، چه مشکلی برام ایجاد میشه؟

پیش دکتری برو ک قبلا چند نفر رفتن و تاییدش کردن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو دیوار هیچ وقت نرو اون دکتر اگه کارش خوب باشه اینقدر مشتری داره ک نیازی نداره تو دیوار آگهی بزاره گوگل سرچ کن ببین چ دکترایی خوبن واسه شهرتون 

منم میخام بزنم دارم میگردم بیینم ی دکتر خوب پیدا می‌کنم 

فقط مهارت دکتر نیست مطمئنا فیلر چینی بدون مجوز خبلیییی خطرناکه مراقب سلامتیت باش 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

خیلی زیبایی خواستی فیلر بزنی به چونت جای خوب برو 

نمیدونم کجایی هستی 

اگه تهرانب بهت دکتر مطمئن و منصف بگم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
اگه دکتر خوب نباشه چه عوارضی میتونه برام داشته باشه؟ اولین باره میخام انجام بدم

ممکنه گوله گوله بشه‌ یا حرکت کنه بدفرم بشه‌ .یا عفونت کنه

گاهیم زود جذب میشه و تمام

همچین کار ساده ای نیس ک پیش هرکسی بری

من خودم فیلر گونه و خط خنده رفتم جایک رفتم چند نفر از اقوام رفته بودن و راضی بودن.

مهم نیس چ برندی میزنی چقدر گرون باشه دکتره مهم تره 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز