2777
2789
عنوان

⛔⛔⛔بیایننننن ⛔⛔⛔

164 بازدید | 6 پست

پسرم 15 سالمه 2 سال هست که سنگکاری کارمه از حقوقش راضیم اما الان میخوام برم یه کاری یاد بگیرم تو حیطه خدمات ماشین چون میگن راحت تر و سبک تر و هنری تر و پردرامد تر هست کارهایی مثل دیاگ یا سیمکشی یا مکانیکی یا تزئینات ماشین اما نمیدونم کدومشو برم، اگه کسی از اطرافیانتون تو کارهای خدماتی خودرو هست یه راهنمایی بکنید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باتری سازی 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

خیلی عالیه که میخوای مهارت یاد بگیری  و افرین که پتانسیل کار رو داری .به نظرم از فرصت تابستون استفاده کن برو مکانیکی رایگان وایسا شاگردی و همه رو ببین تا حدودی هم یاد میگیری ببین کدومش علاقه ات میکشه . اگر علاقه داشته باشی با پشتکارت دست به هم میده موفق میشی . و این که به نظرم امسال میری دهم اونم میتونی رشته مکانیک انتخاب کنی بری فنی حرفه ای 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚