2777
2789
عنوان

همسرم قطعی میخواد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 43 پست

چه قرمساغ شدن یک عده از نرها مرده شور هم جنس های ما ببره که میفتن پای این بی شرفا

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مردا چه مرگشونه خدایی؟؟!!

انگار هرچی باهاشون راه میای  هار تر میشن  

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا اومد خواستگاریشتواین موراد همون مادر شوهر ۹۹ درضد خبر داشته پسرش دلش جای دیگه بوده ولی نرفته ...

مادرش خبر داشته عزیزم ولی به من اینو نگفتم من بعدا از زبونش کشیدم و بارها رفتارهایی ازش دیدم که فهمیدم یکی دیگه رو میخواد هنوز

کاربری سوم ژله نارنجی

مادرش خبر داشته عزیزم ولی به من اینو نگفتم من بعدا از زبونش کشیدم و بارها رفتارهایی ازش دیدم که فهمی ...

پس دلت نسوزه برای گریه ها ....چون خودشم تو انتخابنت دخیل بوده ..مادر وپسر گندزدن 

زودت جداشو

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
سنتی و با انتخاب خانواده ش اومد جلو؟؟ مگه قبلش نمیدونست دختر فامیلشون و دوس داره😐

نه عزیزم سنتی نبوده دختره ازش سنش کمتر بوده اصلا اون موقع که با همسر من حرف میزده ۱۶ سالش بوده برای همین همسرم نرفته کاش میرفت ای کاش

کاربری سوم ژله نارنجی

چقدر هم دردیم شوهر منم با یه زن متاهل دوسته بازم مادر شوهر تو پشتته مادر شوهر منه ک با زنه همه جا می ...

واقعا میگی؟؟ 

شوهر اون هرزه خبر داره؟!

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نه عزیزم سنتی نبوده دختره ازش سنش کمتر بوده اصلا اون موقع که با همسر من حرف میزده ۱۶ سالش بوده برای ...

وای یعنی با عشق و دوستی اومد جلو؟؟ ادم از هرچی ازدواج و رابطه س میترسه دیگه😑خدا لعنتش کنه کسی و که اینجوری با احساسات یه دختر بازی میکنه

دختره هم میدونه با شماس و بهش پا میده؟

بخدا ن نداره زنه شوهر داره ب همه معرفی کردن عروسمونه زنه حتی تو خونه خودمم با شوهرم میره خدا مرگش بد ...

الهی ب حق محمد پیغمبر خدا رو سیاهشون کنه همچین زنایی رو

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹