2777
2789
عنوان

توپر یا اسکینی

145 بازدید | 20 پست

چیه این‌تایپیک‌دعوا شده بهم‌توهین‌میکنن خب هرکی یجور میپسند دیگه بعدشم معیار زیبایی هرجایی متفاوت الان همین مراسمای عید کوردارو دیدین اکثر خانوما پرن صورتای پر یعنی دهاتین؟ولی مثلا تهرانو ببین خانوما اکثرا لاغر و پوستو استخون یعنی زشتن؟نه دیگه نظرتونو محترمانه بگین دعواتون جیه اخه 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی توهین میکنن به هم جنس خودشون 🙄حالا مردا هیچوقت به مردی نمیگه ای تو بدی

گفت : توپرا بی کلاسن  دهاتی🙄

هم به دهاتیا توهین کرد  ، هم حتی نمیدونه دهاتیا لاغرن  کارشون زیاده 🙄

JUPITER🧡

اگر یادبگیرن خودشونو دوست داشته باشن نیاز ب حسودی و غیبت و مقایسه و چرت و پرت نیست هیچوقت

اره والا هرکی اسکینی میخواد با دعوا زور کتک بگه اسکینی خوبه توپرام همینطور 

اگر یادبگیرن خودشونو دوست داشته باشن نیاز ب حسودی و غیبت و مقایسه و چرت و پرت نیست هیچوقت

میگم من حس میکنم مردا زیاد قدر وفاداری خانم هاشون رو نمیدونند فکر میکنند همیشه هستن برا همین خیانت میکنند بهشون نه؟بحثم قدردانی از وفاداریه.فکر میکنند همه زنا میتونند بهشون وفادار باشند

کلی توهین میکنن به هم جنس خودشون 🙄حالا مردا هیچوقت به مردی نمیگه ای تو بدیگفت : توپرا بی کلاسن دها ...

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده من بچه ناف شیرازم پر می‌پسندم هر کسی گفته دهاتی از شعور نداشته اش بوده 

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده من بچه ناف شیرازم پر می‌پسندم هر کسی گفته دهاتی از شعور نداشته ...

برای همین توپری مردا خودشونو کشتن برای خانومای کورد دیگه حقیقتو باید پذیرفت

میگم من حس میکنم مردا زیاد قدر وفاداری خانم هاشون رو نمیدونند فکر میکنند همیشه هستن برا همین خیانت م ...

بحث اینه ما مردسالاریم و تا خودمون نخواییم ازبین نمیره و کسی مارو هیچی حساب نمیکنه وقتی بشیم مث جنس دست دوم و توی دست مردا غلت بخوریم (زنان هرزه) همین میشه فکرمیکنن زیادی هستیم و وقتی غرور ب خرج بدیم میشیم ادم بد و طرف کسایی میرن ک عروسک ساختگین و بعدا هم میفهمن چ کردن ولی دیره 

مهم تراز همه ما زنا تند هستیم و اگر سر لای پنبه میتونستیم ببریم خیلی راحت این تبعیضا برداشته میشد و صد درصد مردا قدر هیچیو نمیدونن چون مثل یک بچه باید بارشون بیاری 😂ببخشید طولانی شد یکم از ریشه شروع ب صحبت کردم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه