2777
2789

بچه ها من توی اینستا پیج دارم که بسته ست 

بعد الان حدود یکماه نیم پسر یکی از اقوام نه دور نه نزدیکمون که سه چهار سال از من کوچیک تره تقریبا بیست سالشه هی درخواست میده سه چهار بار درخواست داد بلاککش کردم بعد دیدم اونم منو بلاک کرده😵‍💫بعد چون شوهرم گوشیم نگاه میکنه دوست نداشتم تو مسدودیام ببینه شک براش پیش بیاد باز بلاکی درش اوردم گفتم بیخیال میشه باز از وقتی درش اوردش سه دفع ست داره درخواست میده عصبی شدم این منظورش چیه نمیخوام به شوهرم بگم حوصله شر ندارم ولی خیلی رو مخمه چی از جون من میخواد واقعا فازش چیه زیادم من نمیبینمش همسایه ابجیمم هستش 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فضولهبرای منم پیش امده فک و فامیل همسرم‌صدبار درخواست میدنبلاک میکنمپیج دیگه میسازنکاری با من ندارنف ...

یه پسر جون چه فضولی باید داشته باشه واقعا داخل پیجی بیست نفر دنبال کننده داره 😵‍💫

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 
نادیده بگیر ، با هربار رد کردن درخواستش انگار توجه میکنی بهش اونم کرم می‌ریزه هروقت درخواست داد نه ر ...

شوهرم ببینه برام شر میشه شکاکه شوهر من به شدت

قبول نکن بیخیالشمنم شوهر یکی از دوستام هی درخواست فالو میده منم نه بلاک کردم نه چیزی کاملا بی اهمیت ...

من عصبی میشم چون شوهرم ادم بد دلیه اک ببینه همچین چیزی مچسبونه به من که تو کرم داری مریضه شوهرم میترسم

قبل دوست نبودین منظورم رل نیستا همبازی رفیق که روحساب بچگی درخواست داده باشه

نه بابا اصلا 

کلا حذفش کن

چیو 

نمیتونی پیام بدی بگی دیگه درخواست نده؟شاید اینجوری ادامه نده

نه بابا اصلا دلم نمیخواد پیام بدم حرف حدیث در بیاد

یه آشغاله ن محل بده جانم باشم مسدود کن ووو همیشهه اینچیزا واقعا رو مخیه اگه ب شوهرت بگی خیلی عادی و البته اینکه شما زن شوهرید همو می‌شناسید اعتماد دارید البته لعنت ب این جامعه ک کلا اعتماد و خراب کردن و جاش فقط ذهنای شکاک ساخته😑

درکت میکنم 

اما همیشه با شوهرت صادق باش و خیلی عادی مسدود کن شوهرت دید هم خیلی عادی واقعیتو بگو ب مرور ررررر شوهرتتت ب شخصیتت پی میبره و حتی دیگه نیاز ب توصیح همه چی براش نداری و میفهمه چقدر باش صادقی 

و متعهد 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂