2821
2789
عنوان

ورزش سخت

54 بازدید | 7 پست

تو تاپیک قبلی گفته بود راجب اضافه وزن خواهر زاده ام امروز خواهرم زنگ زد گفت از امروز ورزش رو شروع کردی ولی هی نق میزنه میگه سخته دراز و نشست میره 50 تا 100 تا پروانه رفت حدود 70 تا قیچی من گفتم یکم کمتر بنظرتون باید این حرکت هارو ادامه بده راستش بنظرم یکم زیاده براش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی که نظر دادی عزیزم خود منم همین نظر رو دارم.اگه ورزش خاصی برای لاغری میدونین ممنون میشم بگید

اینجور بچه ها با کلاس رزمی یا چیزی ک سرگرم بشن بهتره و پیاده روی و دو.. تا ورزش توی خونه 

محیط باشگاه فضای رقابتی و دوستیه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اینجور بچه ها با کلاس رزمی یا چیزی ک سرگرم بشن بهتره و پیاده روی و دو.. تا ورزش توی خونه محیط باشگاه ...

کلاس بسکتبال و زومبا و شنا میره ولی مادرش و خودم سرمون شلوغه و نمیتونیم کلاس های بیشتری ببریمش عزیزم.

کلاس رزمی هم خودش خیلی دوست داره ولی خواهرم میترسه به استخوان هاشو ضربه بخوره و رو رشدش تاثیر بزاره

کلاس بسکتبال و زومبا و شنا میره ولی مادرش و خودم سرمون شلوغه و نمیتونیم کلاس های بیشتری ببریمش عزیزم ...

پس اذیتش نکنین این ورزشا خودشون تحرک زیادی دارن و هرکدوم ماهیچه سازی خودشونو دارن ک کلا چندتا ورزش غیرمرتبط غلطه ولی چون دیگ میره هرکدوم گرم کردن و سرد کردن خودشو داره  بسه همینا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792