2777
2789
عنوان

کیا خیلیی عاشق بودن ولی نرسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 31 پست
صدتو توی رابطه نزار، زود اعتماد نکن و خودتو دردسترس قرار نده بزار برای رسیدن بهت تلاش کنه و کسیکه سر ...

پس چرا اینجا همه میگن عاشق بودیم رسیدم الان باهامون سرد شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشونه خواستی اینه، باید داعم بزاری بیاد دنبالت... سیر بشه اینجور میشه...

اگه طرفت منطقی باشه اصن این چیزا بیشتر نشون این بدونه که این رابطه مناسب نیست چی هر چند حق با شماست مرد عاشق منطق سرش نیست همه کار میکنه 

بله بله زندگی مشترک بالاپایین داره

زندگی مشترک عزیزم تا چند سال اول عشق عاشقی بعدش به نظرم تکراری اذیت کننده چرا همیشه فکر میکنم اذدواج خیلی حوصله سر بره

میشه بپرسم چند سال باهم بودید و اینکه میشه بگید اخلاقش باهاتون چطور بود شما تو این چند سال باهاش چطو ...

عزیزم من باهاش هیچ رابطه ای نداشتم ولی اون به جهت فامیلی و دوستی که با خانوادم داشت میومد خونمون و الان میگه فقط بخاطر دیدن تو میومدم، اومدن خواستگاری من رد کردم ولی بیخیال نشد و الانم اصلا نمی تونه ناراحتیمو ببینه سر هیچ موضوعی باهام بحث نمیکنه با وجود غر و بهانه های من ، و میگه من تو رو از خدا خواستم 

بله من راضی ام تو ۳۸ سالگی عاشق شدم و با کسی ازدواج کردم که به نظرم بهترین بود ولی تو یه چیزهایی اصل ...

منم یه نامزدی ناموفق داشتم،بخاطر خواهرش بهم خورد،بهت حق میدم.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

زندگی مشترک عزیزم تا چند سال اول عشق عاشقی بعدش به نظرم تکراری اذیت کننده چرا همیشه فکر میکنم اذدواج ...

چند ماه اول 

الان با این موقعیت ها و وضعیت جامعه و بدهی ها و هزینه هااااا مردها خیلی اذیت هستن

دخالت مادرشوهر و خواهر شوهر و خانواده ها و.......هم هستن 

چند ماه اول الان با این موقعیت ها و وضعیت جامعه و بدهی ها و هزینه هااااا مردها خیلی اذیت هستن دخالت ...

اخه مردا خیلی بد اخلاق عصبی هستن و خیلیی هم غد مغرور 

خواهر شوهر منم خیلی اذیت میکنه همیشه وسط ماست

ایشالا زودتر شوهر کنه،راحت بشی.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز