2777
2789
عنوان

عمل دماغ کمک

123 بازدید | 13 پست

سلام خانوما شبتون خوش

من الان تقریبا 4 روزه دماغمو عمل کردم و از کنار دوسش دارم ولی از رو به رو از قبل هم گنده تر شده حتا سوراخلی دماغمم گنده تر شده ممکنه ورم باشه؟ 

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾

مگه آتلو برداشتی که میدونی از بغل چطوره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

مگه آتلو برداشتی که میدونی از بغل چطوره

نه ولی از زیر گچ میشه یه مقدار تشخیص داد ولی رو به روش که میخوام پانسمان زیرو عوض کنم کاملا مشخصه

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین مبارکه 

الان ورم داره به نظرم 

عملتون سخت بود میشه یکم اطلاعات بدین منم می‌خوام عمل کنم ولی میگن بعد عمل نباید زایمان کنی تا یه دوماه باید به پشت بخوابی و اینا منم که همش رو شکم می‌خوابم

چهار روز انتظار چی داری تا سه ماه ورم شدید داری تا شش ماه کمتر میشه 

من وقتی آتل بینیم برداشت خیال کن دماغ جهانگیری پیوند زده بود به دماغ خودم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

سلام خوبین مبارکه الان ورم داره به نظرم عملتون سخت بود میشه یکم اطلاعات بدین منم می‌خوام عمل کنم ولی ...

سلام عزیزم

خود عمل نه اصلا سخت نبود درد انچنانی هم نداشتم فقط یکم خونریزی بود و خوب تا جایی که میدونم تا یک ماه باید صاف خوابید و سر بالا تر بدن باشه

چهار روز انتظار چی داری تا سه ماه ورم شدید داری تا شش ماه کمتر میشه من وقتی آتل بینیم برداشت خیال کن ...

الان چند وقته شما عمل کردین بینیتون ورمش خوابیده؟ 

نه ولی از زیر گچ میشه یه مقدار تشخیص داد ولی رو به روش که میخوام پانسمان زیرو عوض کنم کاملا مشخصه

وقتی آتلو برداره کلا یه چیز دیگه میبینی اصلا نمیشه الان قضاوت کرد 

بعدم ک آتلو برداری حسابی ورمش بیشتر میشه

کلا خیلی باید واسه نتیجه نهایی صبر کرد

منم 13 روزه عمل کردم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

الان چند وقته شما عمل کردین بینیتون ورمش خوابیده؟

من خیلی سال پیش عزیزم بعد شش ماه عالی شد 

مرتب آب کرفس و آب هویج قاطی کن بخور 

اناناس قرص آناهیل شب ها بخور اگر جوش زدی نخور 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

وقتی آتلو برداره کلا یه چیز دیگه میبینی اصلا نمیشه الان قضاوت کرد بعدم ک آتلو برداری حسابی ورمش بیشت ...

مبارک باشه

بینیتون گوشتی بود یا استخونی؟ 

مبارک باشهبینیتون گوشتی بود یا استخونی؟

سلامت باشی

گوشتی بود

من خیلی سال پیش عزیزم بعد شش ماه عالی شد مرتب آب کرفس و آب هویج قاطی کن بخور اناناس قرص آناهیل شب ها ...

خب خداروشکر امیدوارم کردین