mmbmmb مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 704 عنوان پدرشوهرمادرشوهرم پولای مارو میخورن ولی هرچی دارن برای دخترشون میدن بیاین 330 بازدید | 16 پست بخدا خسته شدم ازاین زندگی ازدواج دوممه باخانواده شوهر ی جا میشینیم الان چن ماهه دندونم درد میکنه پول نمیده برم درستش کنم از گرما میمیرم ی کولر نمیخره بچمم تواین گرما سوخته بیچاره شوهرم شغلش چوپانیه تو کوه میمونه فقط ظهرا میاد بعدش دوباره میره ن تفریحی داریم ن جایی میریم همش خونه تواین گرما بچمم ۱.۵ سالشه هرچی شیردوشیدیم دادیم بازار میره پولشو میگیره پدرشوهرم خرج میکنه الانم ک توخونه مادرشوهرم پنیر میکنه میخواد برای خودش بفروشه شوهرم اینجوری میکنه پرو شدن هیچی برای این نکردن تاحالا هرچی دارن برای دخترشون میدن برای اون یکی پسرشون میدن از ماهم میخورن دیروز دعوا کردم میگم الان چن ماهه میگم دندونم درد میکنه گوش نمیدی چرا پولای مارو اونا میخوره هیچی برای خونه نمیگیری از گرما مردیم اینجا فش دادم پدرشم شنید اومد گف کی پول شمارو میخوره گفتم شما هرچی دهنم اومد گفتم خستم کردن بخدا این چ زندگیه اخه میخوام باز فردا دعوا راه بندازم نظرتون چیه 1404/04/24 | 22:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmbmmb مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 704 اصن هیچی نمیگف شوهرم فقط میگف اماده شو ببرمت خونه پدرت منم اماده شدم ولی نبرد تاحالا هم چندین باررفتم اومده اورده چوپان ها هم میان ناهار خونه فردا باز میخوام دعوا بندازم همش بشنوه
ناخنکارسایت عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 2604 میشه بگی که فیکه؟ کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(
anah77 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 666 خب عزیزم ازدواج دومت هم اشتباه بود وقتی ۱ بار شکست خوردی دیگه تجربه داشتی چرا دوباره تو جاه افتادی! ایشالا درست میشه
گولزنک عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 954 شوهرت دیوونست مفتی میره کار میکنه؟ دستمزد چوپان الان زیر ۲۰میلیون نیست. خدایا امیدم به خودته
mmbmmb مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 704 میشه بگی که فیکه؟ ب جون بچم واقعیه دگ خسته شدم لطفا منو راهنمایی کنیم خانوادم حمایت نمکنن بخاطر این ک طلاق نگیرم چون ی بار گرفتم
mmrrryyyy عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 754 اصن هیچی نمیگف شوهرم فقط میگف اماده شو ببرمت خونه پدرت منم اماده شدم ولی نبرد تاحالا هم چندین باررفت ... تو یه خونه هستین
فرانتکار عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 3455 تومپنیرارو بزن بمال به سرش تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚
mmbmmb مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 704 شوهرت دیوونست مفتی میره کار میکنه؟ دستمزد چوپان الان زیر ۲۰میلیون نیست. همش مال خودمونه مال پدرشوهرم نیس ک این همینجوری میره پیش چوپان ک تنها نمونه
مردااااادماهی عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 126 بله. ادم وقتی آروم باشه خیلی سوارش میشن بلا نسبت. سکوت نکن دیگه، ولی شورشم درنیادی یجوری با زبون همسرتو راضی کن
mmbmmb مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 704 خونه مال کیه؟ پدرشوهرم هس ولی چ خونه انگار باغ وحش هرروز باهمدیگه دعوا میکنن همش سر صدا ارامش ندارم اصن
mmbmmb مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 704 بله. ادم وقتی آروم باشه خیلی سوارش میشن بلا نسبت. سکوت نکن دیگه، ولی شورشم درنیادی یجوری با زبون همس ... والا سکوت هم نکردم خیلی دعوا ها تاحالا کردم ولی اصن ب حرف من گوش نمیده