سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خیلی چیزا برای تعریف کردن دارم و هر چقدر هم تعریف کنم بازم انگار اندازه یک درصد رو گفتم.
چون خیلی زندگیم پرماجرا بوده از سن کم هم خیلی تو اجتماع بودم و تجربه کردم و با ادمای خیلیی زیادی در ارتباطم وهر کسی منو میبینه سریعا همه چیز رو برام تعریف میکنه …
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
االان بگم میگین اخییی بچه ای فلانولی ربطی به سن نداره کلا زندگیم خالی از هیجانهبا کل فامیل قطع ارتبا ...
بعضی وقتا خاطره نداشتن خیلی خوبه..حتی بعضی خاطره ها رو نمیشه واسه کسی گفت..من داشتم اما بدن..چه فایده
سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....