2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته..؟

االان بگم میگین اخییی بچه ای فلان

ولی ربطی به سن نداره کلا زندگیم خالی از هیجانه

با کل فامیل قطع ارتباطیم و تو زندگیم کلا دو تا دوست دارم

با بقیه فقط حرف میزنم😐😂

سنت کمه یا کلا زیاد اهل تجربه کردن نیستی و …

من خیلی چیزا برای تعریف کردن دارم و هر چقدر هم تعریف کنم بازم انگار اندازه یک درصد رو گفتم. 

چون خیلی زندگیم پرماجرا بوده از سن کم هم خیلی تو اجتماع بودم و تجربه کردم و با ادمای خیلیی زیادی در ارتباطم وهر کسی منو میبینه سریعا همه چیز رو برام تعریف میکنه …

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

االان بگم میگین اخییی بچه ای فلانولی ربطی به سن نداره کلا زندگیم خالی از هیجانهبا کل فامیل قطع ارتبا ...

بعضی وقتا خاطره نداشتن خیلی خوبه..حتی بعضی خاطره ها رو نمیشه واسه کسی گفت..من داشتم اما بدن..چه فایده

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

سنت کمه یا کلا زیاد اهل تجربه کردن نیستی و …من خیلی چیزا برای تعریف کردن دارم و هر چقدر هم تعریف کنم ...

مثلا تجربه کردن چی؟ رل زدنو اکیپو اینا؟ 

من کلا پنج شیش بار با همکلاسیام کافه رفتم

یککبار هم کافه تولد گرفتم

بچگی کلا دوستی نداشتم الانم کلا دو تا

کلا با ادمای زیادی نمیتونم ارتباط بگیرم برعکس تو

بعضی وقتا خاطره نداشتن خیلی خوبه..حتی بعضی خاطره ها رو نمیشه واسه کسی گفت..من داشتم اما بدن..چه فاید ...

خب بازم یه تصاویری تو ذهنت هست

من خالیی مطلقه

خالی😂😐