2777
2789
عنوان

مرد گریزی

101 بازدید | 4 پست

خواهش میکنم اگه میتونی کمکم کنی نظرتو بذار بخونم 😭😭😭

من از اجتماعاتی ک توشون مرد باشه  و قراره من حرف بزنم واقعا تسلطم رو از دست میدم .😭😭صدام میلرزه .چشمام تار میشه ،صورتم کبود میشه ....

(نمی‌دونم ریشه تو چی داره این مسأله.متاهل بودم و خداروشکر جدا شدم اون فرد اصلا آدم حسابم نمی‌کرد . قبلش هم تو خونه ای بزرگ شده بودم که اصلا هیچ تعاملی به هیچکی نداشتیم اولین مهمونی ک اومد خونمون خواستگارم بود و شد شوهرم . 

یه مقدار هم لکنت ظریف خیلی خیلی کم دارم که بخاطر اون همیشه تو خونه مسخره میشدم ) 

این اطلاعات رو دادم شاید بتونید کمکم کنید 😭

چندبار تلاش کردم که خودم حالمو خوب کنم اما تو جمع به حالت لودگی در اومد و بیخودی خودمو انگشت نما کردم یادش میفتم حالم بد میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه برادرم الگوی یه مرد بود برام متاسفانه چون اصلا تا قبل از ازدواجم با هیییییچچچچکس تعامل نداشتیم . برا همین تو پس زمینه ذهنم یه چیزایی راجع به مردها  ثبت شده

مثلا برادرم عادت داشت هر حرفی بزنم مسخرم کنه یا وسط حرفام بپره و تحقیرم کنه . 

برا همین فکر میکنم همه مردها همینند و وقتی من حرف میزنم اونا مسخرمدمیکنند